blog-logo

Huidu s-a fofilat din Spitalul Județean Brașov spre Capitală

Huidu s-a fofilat din Spitalul Județean Brașov spre Capitală

Adrian Albotă, directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov a confirmat că Şerban Huidu, soţia sa şi bona vor fi transferaţi în Capitală.

S-a luat deja legătura cu Spitalul Municipal Bucureşti unde vor fi transferaţi. După finalizarea documentelor vom vedea ce solicitări se vor face în legătură cu modalitatea în care se va realiza transferul”, a declarat pentru Adevărul Adrian Albotă.

Pe de altă parte, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a anunţat, astăzi, că, până la acest moment, nu s-a dispus transferul soţilor Huidu sau al bonei copiilor acestora la Spitalul Universitar Bucureşti. O comisie mixtă  examinează, din punct de vedere medical, necesitatea acestui transfer, relatează Mediafax.

Alte articole:   VIDEO Schengen: Europarlamentarul Eugen Tomac anunță că a deschis luni o acțiune împotriva Consiliului UE la Curtea de Justiție

În cele din urmî, Şerban Huidu a plecat luni, în jurul orei 15.10, din Spitalul Judeţean Braşov. În acelaşi timp a plecat şi soţia lui, cu o ambulanţă privată. Surse din spital spun că vedeta de televiziune a plecat cu o maşină mică, privată, pentru că nu a mai avut răbdare să aştepte ambulanţa care ar fi trebuit să îl ducă la Bucureşti. Bona familei este în starea cea mai gravă şi a fost scoasă pe targă din spital, urmând să fie transportată la Bucureşti cu o maşină a Serviciului Judeţean Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.