blog-logo

EXCLUSIV Daniel Ignat este AC DC Man de Făgăraș! VIDEO

EXCLUSIV Daniel Ignat este AC DC Man de Făgăraș! VIDEO

Show marca Daniel Ignat, acasă, la Făgăraș

Dacă mergi în cluburile unde face show Daniel Ignat ai putea spune că Brian Johnson a ajuns în orașul tău. Hituri ca Highway to Hell, Thundrstruck sau You Shook Me All Night Long au surprins in cel mai placut mod publicul care a cantat impreuna cu trupa sa.

Povestea lui Daniel Ignat începe în 1978, în orașul natal, Făgăraș, unde și-a impresionat prietenii cu calitățile sale vocale. „Practic, de la 10 ani am fost pasionat de muzica bună, pasiune care m-a urmărit pe parcusul școlii și liceului. După terminarea studiilor, am fost atras de lumea radioului. Am fost reporter, agent de marketing, director de programe…“, a mărturisit pentru newsbv.ro Daniel Ignat.

Alte articole:   Brașovul, locul 4 la exporturi și locul 5 la importuri din China

În 2008 a venit cea mai mare provocare: a intrat în echipa de la Realitatea FM a lui Robert Turcescu. Între timp, își cultiva vocea în cluburile din Capitală. Așa a fost remarcat de Leonard Muha (Ca$$a Loco), care i-a propus să cânte piesele tepei AC DC cu trupa True Band, cu care cântă și acum și care cânta la acea vreme în True Club din București.

În ultimele șase luni a avut peste 100 de concerte în țară, dar și în Elveția și Italia. Succesul nu este dat doar de vocea lui Daniel, care seamănă izbitor cu cea a lui Brian Johnson, ci și prin faptul că AC DC Man de România reușește să facă și jocul scenic al vedetei.

Alte articole:   Ce este mai eficient, un spital regional pentru 800.000 locuitori sau unul mic, pentru 300.000? Răspunsul unui sistem de Inteligență Artificială

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.