blog-logo

Crin Antonescu arată „pisica“ conservatorilor, de la Braşov

Crin Antonescu arată „pisica“ conservatorilor, de la Braşov

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Crin Antonescu, a declarat vineri, la Braşov, la şedinţa Ligii aleşilor locali liberali, că în cazul în care Partidul Conservator (PC) „nu trage” în aceeaşi direcţie cu PNL şi nu vine cu oameni dispuşi să se bată în campanie, negocierile în privinţa împărţirii la alegeri care s-au încheiat până acum între cele două partide se vor repune în discuţie.

„Cu PC am avut şi continuu să am cea mai prietenoasă şi cea mai respectuoasă colaborare. Am pornit pe o chestiune de principiu, nu de negustorie. Am spus Partid Conservator, ce vrei tu? Vreau grupuri parlamentare. Adică 10 deputaţi. 12 dăm să nu se piardă pe drum. 5 senatori au cerut. Negustorul din mine a zis luaţi 7. Am făcut toate gesturile cuvenite, Alianţa de Centru Dreapta s-a constituit”, a spus Antonescu.

Alte articole:   Mai mulți șoferi au fost amendați după ce au fost prinși în timp ce făceau drift-uri în Poiana Brașov

Acesta a amintit, de asemenea, că PNL i-a cedat lui Dan Voiculescu o funcţie de vicepreşedinte al Senatului, iar la împărţirea candidaturilor pe judeţe liberalii au făcut alte sacrificii în favoarea conservatorilor. „Am găsit soluţii pe negocierea mare, zic eu, cât se poate de prietenoase. Nu am tratat niciodată vreun reprezentant PC, pe liderii săi, cu îngâmfare, superioritate, ca de la un partid mai mare la un partid mai mic. Asta nu înseamnă că pe lumea asta toate partidele au aceeaşi dimensiune. Există partide mari şi partide mici. Ele se unesc la un moment dat şi vor să devină mai mari, toate lucrurile se fac punând interesele comune înaintea intereselor momentane de partid”, a mai menţionat preşedintele PNL.

Alte articole:   DAS: Precizări legate de distribuirea tichetelor din cadrul campaniei ,,Dar din suflet pentru seniori''

Antonescu i-a atenţionat pe reprezentanţii PC că dacă în foarte scurtă vreme nu oferă liberalilor convingerea că trag cu toţii în aceeaşi direcţie, că trag serios, că vin cu oameni dispuşi cu adevărat să se bată, această negociere, „ în ce ne priveşte strict PNL, se repune în discuţie“. „Nu îmi place să pun în discuţie lucruri deja bătute în cuie, există nişte elemente care se adună şi care nu se respectă, atunci consider că poate mai bine ne certăm noi pentru că după aia ne împăcăm, decât să ratăm şansa de a face ce trebuie făcut”, a conchis Antonescu

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate