Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, făcut de râs de un student timişorean

Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, făcut de râs de un student timişorean

Prezent la Timişoara pentru a dezbate măsurile fiscale împreună cu studenţii de la FEEA, ministrul finanţelor a fost discreditat de un student. Acesta i-a atras atenţia că creşterea economică de care se laudă este falsă iar investitorii privaţi nu pot prospera din cauză măsurilor fiscale.

Un student al facultăţii pe care ministrul a absolvit-o i-a găsit însă puncte slabe în discurs. „Când vorbiţi despre creştere economică, dacă vă referiţi la una comparativă cu trimestrul trecut, este una falsă. Noi am învăţat că o creştere economică se referă la comparaţia unei perioade dintr-un an, comparată cu aceeaşi perioadă din anul anterior”, i-a explicat tânărul lui Ialomiţeanu. „Aşa este. Important este că avem orice creştere însă”, i-a replicat ministrul tânărului.

Acelaşi student l-a contrazis pe şeful de la Finanţe şi când acesta s-a lăudat că încurajează investitorii privaţi. „92% dintre întreprinzătorii mici şi mari nu îşi pot face un plan bugetar pe termen lung, din cauza modificărilor fiscale. Mediul investitorulor este bulversat de fiscalitate. Nu cred că asta se numeşte o încurajare la adresa mediului de investiţii„, i-a adresat sutdentul ministrului. „Mi-aş dori să avem nişte măsuri fixe”, a fost „replica“ lui Gheorghe Ialomiţeanu.

 

Alte articole:   Ce trebuie sa urmăreşti atunci când cauţi o ofertă de angajări în videochat?
Loading...
  1. Dl. Ialomiţianu este un perceptor de taxe şi nu un finanţist de unde şi problema de comunicare dintre cei doi. Studentul credea că vorbeşte cu un ministru de finanţe, dl. Ialomiţianu vorbea în calitatea sa de om care colectează taxe şi respectă deciziile statului. Raspunsurile de tipul „ştii tu mai bine cum?” sunt specifice oamenilor care nu stăpânesc foarte bine domeniul pe care activează.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap