blog-logo

Audienţe la UNPR Braşov

Audienţe la UNPR Braşov

Ovidiu Fodor, preşedinte UNPR Braşov

Conducerea Organizaţiei Municipale a UNPR Braşov a avut noi întâlniri cu locuitorii din toate cartierele Braşovului. Preşedintele interimar al organizaţiei, Ovidiu Fodor, spune că oamenii au probleme diverse, dar care necesită o rezolvare din partea autorităţilor.

„Sunt cetăţeni din cartierul Bartolomeu care ne reclamă faptul că au rămas patru plopi pe strada Grigore Ureche, dintre care unul a căzut la ultima vijelie, acesta dărâmând un zid şi avariind o maşină. Acum, cetăţenii solicită ca şi ceilalţi trei plopi, care sunt înalţi aproape cât un bloc cu patru etaje, să fie tăiaţi pentru a nu fi un pericol pentru care locuiesc sau trec prin zonă. Alţii vor ca pe str. G. Ureche să fie introdus din nou sensul unic, iar peste calea ferată care delimitează cartierul Bartolomeu de stadionul Tineretului să fie amenajat un pasaj adecvat, pentru că sunt mulţi bătrâni care nu reuşesc să treacă peste calea ferată fără să nu se lovească”, a declarat, pentru Buna Ziua Braşov, Ovidiu Fodor.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Instabilitate atmosferică accentuată în mai multe regiuni, până duminică dimineaţă. Pentru mai multe judeţe a fost emis cod portocaliu

Anunţuri mică publicitate