blog-logo

Puştii consumă droguri în Piaţa Enescu!

Puştii consumă droguri în Piaţa Enescu!

Foto: Adevarul.ro

Incredibil, dar adevărat. Doi puşti, în vârstă de 15, respectiv 17 ani, avea asupra lot droguri, pe care doreau să le savureze în buricul târgului. Nu au apucat să le consume fiindcă au fost prinşi la timp de jandarmii braşoveni.

Copiii au fost depistaţi pe scările unei instituţii din Piaţa George Enescu din Braşov, de către o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov (IJJ), anbunţă Adevărul.

„În urma verificărilor s-a constatat că cele două persoane minore U.V. de 15 ani si D.A. de 17 ani ambele cu domiciliu în municipiul Braşov, aveau asupra lor o pungă din material plastic transparent, ce conţinea resturi vegetale de culoare verde-oliv şi o ţigară tip «joint» ce conţinea fragmente vegetale de culoare verde. Celor în cauză li s-au întocmit dosarul cu actele premergătoare săvârşirii infracţiunii de „deţinere ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fãrã drept, conform art. 2, alin. 1, din Legea 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Serviciului Antidrog din cadrul BCCO Braşov”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Braşov, locotenentul Ciprian Aldea.

Alte articole:   Încă două zile libere, în ianuarie, pentru români

Drogurile au fost trimise în laborator, pentru a fi analizate, dar la prima vedere resturile vegetale par a fi marijuana.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate