blog-logo

13 braconieri, „vânaţi de poliţişti“ UPDATE

13 braconieri, „vânaţi de poliţişti“ UPDATE

Poliţiştii braşoveni cercetează 13 persoane care sunt suspecte de braconaj. Oamenii legii au făcut 15 percheziţii  şi au ridicat 13 arme şi 46 de trofee de vânătoare.

„În luna iulie 2011, în urma informațiilor obținute de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, a rezultat faptul că pe teritoriul comunei Vulcan și a localităților limitrofe, s-a constituit un grup de persoane care desfășoară activități de braconaj în județul Brașov, incepând din anul 2010. Ca urmare, în colaborare cu polițiști din Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și S.I.I.P.I., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, s-au desfășurat în continuare verificări și activități investigative, având drept rezultat obținerea, de la Judecătoria Zărnești, a 15 autorizații de percheziție, 2 în București și 13 în județul Brașov. Perchezițiile au fost efectuate ieri, cu sprijinul colegilor de la Serviciul de Intervenție Rapidă, ocazie cu care au fost ridicate în vederea cercetărilor 12 arme, din care 7 arme letale și 5 neletale, 219 bucăți muniție, dintre care 170 cu glonț, 35 cu alice, 14 cu bile de cauciuc și 46 trofee de vânat, din care 21 căprioară, 11 cerb, 8 mistreț, 4 urs, 1 lup și 1 capră neagră, iar în două locații a fost găsită carne congelată de vânat. Polițiștii au reținut trei suspecți, de 26,34 și 42 ani, dintre care cel de 34 ani a fost arestat ulterior preventiv, pentru comiterea infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor“, se arată într-un comunicat de presă al POliţieiBraşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Workshop, la Brașov: „Prevenirea și gestionarea afecțiunilor musculoscheletice de origine profesională”

Leave a Reply

Your email address will not be published.