Junii aduc stupinenii la Ziua Recoltei

Junii aduc stupinenii la Ziua Recoltei

Producătorii agricoli din Stupini îşi vor face intrarea trimfal în pieţele agroalimentare din municipiul Braşov, de Ziua Recoltei (8-9 octombrie). Ei voi fi însoţiţi de junii călare din Şcheii Braşovului, care vor însoţi câteva căruţe ale producătorilor agricoli din Stupini, iar în Piaţa Astra îi aşteaptă un loc special amenajat pentru ei.

Fermierii din Stupini trebuie „să îşi facă curaj şi să vină în toate pieţele agroalimentare din oraş, „pentru a-şi vinde produsele. Vrem să avem cât mai multe produse agricole vândute chiar de către cei care le fac, nu să fie vândute comercianţilor”, a declarat viceprimarul Miklos Gantz (PDL) pentru Buna Ziua Braşov.

Excelentă această iniţiativă, de a sprijini producătorii din Stupini şi nu numai, pentru că în pieţele braşovene nu avem parte decât de speculă, nu de comerţ al micilor producători. Păcat că demersul d-lui Gantz apare la final de mandat şi în perioadă preelectorală.

CITEŞTE ŞI: Piaţă volantă în Răcădău

Alte articole:   Un bloc a fost evacuat din cauza unei acumulări de gaze
Loading...
  1. […] Junii aduc Stupinenii la Ziua Recoltei TweetProducătorii agricoli din Stupini îşi vor face intrarea trimfal în pieţele agroalimentare din municipiul Braşov, de Ziua Recoltei (8-9 octombrie). Ei voi fi însoţiţi de junii călare din Şcheii Braşovului, care vor însoţi câteva căruţe ale producătorilor agricoli din Stupini, iar în Piaţa Astra îi aşteaptă un loc special amenajat pentru ei.Citește mai multe pe newsbv.ro […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap