blog-logo

Bucătarii din Braşov se pregătesc pentru un festin la Bruxelles

Bucătarii din Braşov se pregătesc pentru un festin la Bruxelles
Maestrul Robert Man face parte din echipa de bucătari braşoveni Foto: www.privatechef.ro

Maestrul Robert Man face parte din echipa de bucătari braşoveni Foto: www.privatechef.ro

Preparate din vânat, peşte, dar şi tradiţionalii papanaşi. Acestea vor fi bucatele delicioase cu care 12 dintre cei mai pricepuţi maeştri în arta culinară din Braşov se vor prezenta la Bruxelles, la Săptămâna Europeană a Regiunilor şi Oraşelor.

Expoziţia cu degustare va avea loc în perioada 10-13 octombrie la Palatul Parlamentului European din Bruxelles, iar ţara noastră se numără printre cele 14 ţări europene care-şi trimite elita în arta culinară s-o reprezinte.

Iscusiţii bucătari de la poalele Tâmpei invitaţi la Bruxelles vor avea menirea de a-i răsfăţa pe cei peste 1400 de parlamentari, ambasadori şi oameni de afaceri, prezenţi la eveniment, cu cele mai bune produse tradiţionale româneşti.

Potrivit brasovultau.ro, unul dintre preparatele pe care le vor prezenta bucătarii noştri la Bruxelles este un duet din şalău cu nisetru, asezonat cu sos de raci şi trufe de Transilvania.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate