blog-logo

Şefa Poliţiei Locale din Codlea, nevasta secretarului din Ghimbav

Şefa Poliţiei Locale din Codlea, nevasta secretarului din Ghimbav

Foto: blogul lui Erwin Albu

„După ce în urmă cu două luni, Consiliul Local Codlea a desfiinţat serviciul juridic al primăriei, în urma numeroaselor semnale de alarmă ridicate cu privire la felul în care se tratează reprezentarea intereselor codlenilor de către acest serviciu, culminând cu jenanta prestaţie din procesul intentat Ministerului Sănătăţii pentru redeschiderea spitalului (Şi procesul al doilea din 15 iunie pentru spital a fost amânat pentru 29 iunie… Juriştii Primăriei Codlea fac acţiunile anapoda şi perdante.), iată că se poate observa de ce s-a întâmplat acea mişcare: Pentru a o investi şefă la Poliţia Locală Codlea (fostă Comunitară) pe doamna Elena Szinatovici, tocmai fosta şefa a serviciului juridic desfiinţat“ notează Erwin Albu pe blogul său.

Alte articole:   Țigările vor fi mai scumpe. UE urmează să propună o taxă pentru vaping (țigări electronice cu nicotină eliberată sub formă de vapori)

Şefă peste un buget de 12 miliade de lei vechi

Poliţia Locală Codlea are un buget anual de 12 miliarde în anul 2011. Cam cât jumătate din necesarul bugetului Spitalului Codlea, spune Erwin: „În repetate rânduri am arătat cât de jenant este inclusiv acest serviciu poliţienesc, în special datorită şefimii. Autorităţile locale ţin însă să demonstreze, în continuare, că oraşul- municipiu Codlea se află într-o derivă totală“.

Elena Szinatovici, a cărei avere o puteţi găsi AICI, a fost răsplătită de primarul din Codlea, după ce a avut un „meci“ cu el în 2009, şi este norocoasa consoartă a secretarului oraşului Ghimbav. Dan Sziantovici a fost implicat într-un scandal monstru cu primarul TOma Dorel, scandal despre care puteţi citi AICI şi AICI.

Distribuie dacă îți place!
 1. nu stiu de unde iti iei informatiile… nu a avut meciuri cu primarul, ci cu alta vedeta din primarie! Este un fel de nepoata a primarului :))) sapa mai adanc, poate dai de niscaiva apa…

  Reply
 2. si, uite asa, ies adevarurile la iveala….

  Reply
 3. nu, uite asa ne facem „jurnalisti” cu totii :)) sincer, in locul tau taceam…

  Reply
 4. Indiferent cine ar fi la sefia acestei institutii, politistii locali nu sunt de gasit pe strazile Codlei nici daca iti doresti. Mi se pare extrem de ciudat ca intr-o luna au disparut sapte pubele de gunoi din cartierul Colorom si nimeni nu a luat nicio masura. Politistii n-ar trebui sa patruleze noaptea? Sau sunt platiti din bani publici ca sa stea?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.