blog-logo

EXCLUSIV Copil abuzat la Codlea cu acordul tacit al autorităţilor

EXCLUSIV Copil abuzat la Codlea cu acordul tacit al autorităţilor

Caz şocant la Codlea. Un copil de patru ani, din cartierul Colorom este abuzat fizic de concubinul mamei. Micuţul este bătut şi schingiuit în ultimul hal: a avut un picior rupt, capul spart, a fost ars cu ţigara, ras în cap şi lăsat să flămânzească în faţa blocului zile în şir.

Cazul este cunoscut de autorităţi. Au fost depuse reclamaţii peste reclamaţii la Serviciul de Asistenţă Socială din Codlea, la Poliţia Codlea şi la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov. Din păcate, nimeni nu a făcut nimic.

Ne lovim de legi de 2 lei, în timp ce acest băieţel, Robert, este ţinut legat de pătuţ, doarme pe jos şi i se pune o pătură pe faţă când adulţii mananca, şi toate astea pentru că nu este copilul biologic al concubinului mamei, pe numele lui Remus Huivan.

Alte articole:   Incidența cazurilor de COVID-19 este 1,04 în municipiul Brașov și 0,87 în județ

Ce suflet de mamă ai în tine să nu îţi pese de copilul tău, căci astăzi după ce am încercat toate căile, am sunat la Protecţia copilului, la Poliţie, am zărit-o pe strada venind de la magazin, senină  şi recunoscând tot ce i se întâmplă micuţului, am rugat-o să ia copiii, căci da, are 2 copii: pe Robert, băiatul chinuit şi terorizat, şi un copil în vârstă de 1 an pe care îl are cu actualul concubin, şi sa mergem la un centru de protecţie a mamei şi copilului.

Sac de box a ajuns acest copilaş şi toată lumea ridică din umeri, declaraţiile vecinilor şi a celor care au călcat pragul acestei familii te fac să te înspăimânţi, dar se pare că autoritatiile  nu fac nimic, probabil că dupa ce acest copilaş va muri, va apărea la ştirile de  ora 5, iar brutele care doar se intitulează părinţi, vor primi câţiva ani de închisoare, iar viaţa va merge înainte numai pentru unii.

Aici locuieşte micuţul maltrat de concubinul mamei

Sesizaţi telefonic de reporterii newsbv.ro, trei reprezentanţi de la Protecţia Copilului s-au prezentat abia acum pentru a face ancheta socială, deşi o reclamaie era deja înregistrată la aceasta instituţie din luna august, iar termenul de a răspunde unei sesizări este de 30 de zile. În acest context, ne întrebam: cât valorează viaţa unui copil?!

Alte articole:   Incidența cazurilor de COVID-19 este 1,04 în municipiul Brașov și 0,87 în județ

Speriaţi probabil de faptul că  nu şi-au făcut datoria la timp, aceştia au refuzat accesul presei în domiciliul în care fac ancheta socială, cu toate ca proprietarii au dat voie celor din presa să intre în locuinţă…

UPDATE

Nici acum, dupa ce s-au prezentat la fata locului si au vazut cu ochii lor copilul si dupa ce au luat declaratii vecinilor (care confirma violentele asupra copilasului), reprezentantii institutiei care prin nume spun că ar trebui să  protejeze copiii, nu fac nimic concret. Raspunsul lor a fost haluccinant: „ Vom continua evaluarile, copilul nu se afla in pericol…”.

Suntem curioşi ce vor răspunde aceşti funcţionăraşi, plătiţi din banul public, în faţa procurorilor, dacă micuţul va păţi ceva. Pentru  că vom sesiza noi parchetul!

Alte articole:   Meciuri cu spectatori, începând din 15 mai. Ce reguli vor trebui respectate după relaxarea restricţiilor

 

 

 

Distribuie dacă îți place!
  1. […] EXCLUSIV Copil abuzat la Codlea Cu Acordul tacit al autorităţilor TweetCaz şocant la Codlea. Un copil de patru ani, din cartierul Colorom este abuzat fizic de concubinul mamei. Micuţul este bătut şi schingiuit în ultimul hal: a avut un picior rupt, capul spart, a fost ars cu ţigara, ras în cap şi lăsat să flămânzească în faţa blocului zile în şir. Citește mai multe pe newsbv.ro […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate