Vasile Ungureanu (PNL): Complexul sportiv Poiana Braşov, în pericol!

Vasile Ungureanu (PNL): Complexul sportiv Poiana Braşov, în pericol!

Statul român ar putea pierde un milion de euro, din cauza neglijenţei celor aflaţi la putere! Banii, bineînţeles, vor fi plătiţi tot din taxele şi impozitele pe care fiecare dintre noi le achităm. Declaraţiile aparţin directorului complexului sportiv naţional Poiana Braşov, Vasile Ungureanu, citat de Brasovul Tau.

La scurt timp, după ce în urma unor lungi procese, a fost numit din nou în funcţia din care a fost destituit de PDL-işti  pe criterii politice, liberalul Vasile Ungureanu trage un semnal de alarmă: terenul pe care este construită baza sportivă din Poiana Braşov a fost retrocedat  foştilor proprietari. Mai mult decat atat, s-a stabilit si o suma ce urma sa fie acordata drept despagubire proprietarilor.
Pentru că statul român nu a acordat acestora din urmă despăgubirile cuvenite, cu fiecare zi de întârziere creşte suma care ar trebui plătită.
Vasile Ungureanu spune că guvernul iroseşte bani pe săli de sport la sate şi amenajări de zone verzi în mediul rural în loc să achite datoriile la timp, astfel încât să nu se mai piardă bani pe penalizări şi despăgubiri. Ba mai mult, în opinia lui Ungureanu, întreaga bază sportivă din Poiană este în pericol pentru că în scurt timp nici valoarea ei nu va acoperi suma totală care ar trebui plătită proprietarilor de drept ai terenului.

Alte articole:   Scandal monstru în PNL Brașov, după demisia unui important lider local
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate