blog-logo

Kevin Costner filmează la Cheişoara – Râşnov

Kevin Costner filmează la Cheişoara – Râşnov

Decorurile Hatfields & McCoys de la Râşnov. Foto: Bună Ziua Braşov

Kevin Cosner  s-a cazat ieri la Hotelul Sport din Poiana Braşov. El a venit în România pentru a filma pentru pelicula „The Hatfields and McCoys“, precizează Adevărul.

Pelicula este produsă de postul History Channel în colaborare cu Castel Film şi va descrie rivalitatea dintre două familii, în primii ani după încheierea Războiului Civil din Statele Unite.

Reporterii de la Bună Ziua Braşov au reuşit să  va dă decorurile. Un cazan, un ceaun pentru mâncare, câţiva saci cu mălai sau zahăr şi scânduri pe care a fost improvizat un pat cu o saltea murdară şi o pătură veche. În jur sunt paie, iar aranjate în interior sunt lemnele de foc. Vorbim de o distilerie „rustică” de prin anii 1800, construită pe model american, în… Cheişoara, la Râşnov. În distilerie, fiul familiei Hatfield produce cognac, pe care îl vinde vecinilor, în anii 1800.

Alte articole:   Experimente inedite de fizicӑ-chimie la Școala Gimnazialӑ Lisa

Pentru decorul acestei poveşti, ţesută pe tiparul „Romeo şi Julieta”, la Râşnov, mai multe echipe de profesionişti au lucrat mai bine de o lună. O parte din décor cuprinde şi zona în care Nicole Kidman a filmat pentru „Cold Mountain”, în 2002. „Platoul de filmare” cuprinde distileria, casa familiei McCoy şi casa familiei Hatfield.

 

Distribuie dacă îți place!
  1. […] Taguri brasovfilm brasovkevin costner După ce s-a cazat la Hotelul  Alpin, actorul Kevin Costner a mers la o clinică din Braşov, pentru a-şi face un control medical prevăzut în contractul pe care actorul l-a semnat cu firma de producţie a filmului care va fi realizat la Râşnov. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.