blog-logo

EXCLUSIV Descindere cu mascaţi la revoluţionarii braşoveni!

EXCLUSIV Descindere cu mascaţi la revoluţionarii braşoveni!
Revolutionarii brasoveni

Revolutionarii brasoveni

Descindere cu mascaţi la sediul Asociaţiei de revoluţionari din Braşov. Acţiunea este coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

10.30 Potrivit primelor informaţii, se pare că este vorba de activitatea asociţaiei şi modul de eliberare a certificatelor de revoluţionar.

12.00 Descinderi au avut loc şi la domiciliile unor lider marcanţi ai revoluţionarilor printre care Samson şi Falconeti, dar şi la Casa Judeţeană de Pensii de unde au fost ridicate mai multe calculatoare.

13.30  „Este un război politic deschis de cei care conduc fabrica de certificate, Teodor Mărieş- George Costin, dirijaţi de puterea portocalie. Cei care au obţinut certificate de revoluţionar, pe nedrept, în ultimul an, vor să îi denigreze pe adevăraţii revoluţionari. Şi modul în care se fac aceste descinderi este incorect. Totul se desfăşoară cu uşile închise, iar în sediu se află doar secretara care nu este lăsată să dea nici măcar telefon. Este o acţiune bazată pe intimidare„, a declarat pentru Adevărul preşedintele organitaţiei de revoluţionari din Braşov, Dorin Lazăr Maior.

Alte articole:   Cum să cumperi un frigider - Ghid în 3 pași pentru a obține cel mai bun preț

15.15 Parchetul a dat publicităţii următorul comunicat!

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov efectuează cercetări în cauza privind pe învinuitul Grancea Constantin având ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune şi uz de fals. În contextul acestor cercetări, în această dimineaţă, împreună cu lucrători din cadrul IPJ Braşov, procurorii au efectuat o serie de percheziţii, autorizate de Judecătoria Braşov, la sediul Asociaţiei Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşilor Eroilor “Braşov – Decembrie 1989”, precum şi la domiciliul unui membru al Asociaţiei.  În urma acestei activităţi procedurale au fost ridicate mai multe documente şi sisteme informatice ce pot avea relevanţă probatorie în cauză. Precizăm faptul că, probele administrate până în acest moment în cauză au relevat faptul că învinuitul Grancea Constantin a folosit la Casa Judeţeană de Pensii Braşov cu prilejul solicitării indemnizaţiei lunare reparatorii prevăzută de Legea 341/2004, înscrisuri suspecte a fi falsificate. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor faptei şi lămurirea cauzei sub toate aspectele.  De asemenea, menţionăm că la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov sunt înregistrate alte trei dosare penale având ca obiect fapte similare“.

Alte articole:   FC Brașov, prohodul sau prăpădul? DNA a cerut Primăriei Brașov actele privind implicarea la club

15.30 Mihail Tarbă este primul revoluţionar din Braşov acuzat că este impostor. El a fost şef al Casei de Pensii Braşov, funcţie pe care a deţinut-o abuziv. Este acuzat chiar de revoluţionari de fals, uz de fals şi înşelăciune pentru obţinerea calităţii de luptător în Revoluţie. Fostul şef la Casei de Pensii Braşov a ajuns revoluţionar prin intermediul unei organizaţii care are sediul în Bucureşti. Mihail Tarbă, care este şi consilier local  PDL, este contestat de revoluţionarii braşoveni, care susţin că acesta a primit certificat de revoluţionar pe uşa din dos, prin intermediul unei organizaţii din Bucureşti.

Potrivit actelor depuse la dosar, Mihail Tarbă a avut dosarul de preschimbare nr. 14.001, depus la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989 şi a dobâdit calitatea de „luptător remarcat prin fapte deosebite” cu certificatul seria LRM-T nr. 1028.

Alte articole:   FC Brașov, prohodul sau prăpădul? DNA a cerut Primăriei Brașov actele privind implicarea la club

15.40 Cine este Constantin Grancea?

 

Cazul revoluţionarului Constantin Grancea este strigator la cer, fiind un model clasic de neruşinare. Este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai periculoşi interlopi din Zărneşti.

În Decembrie 1989, Grancea era închis în Penitenciarul Mărgineni. Nu pentru că ar fi fost un mare anticomunist, ci pentru că în vara lui 1989 a furat benzină din conducte, faptă pentru care a fost condamnat la 4 ani de închisoare. Infractorul a avut însă tupeul să ceară să se facă revoluţoinar. Şi-a reuşit…

Revenim cu amănunte!

Distribuie dacă îți place!
  1. […] calitatea de „luptător remarcat prin fapte deosebite” cu certificatul seria LRM-T nr. 1028, potrivit newsbv.ro               Cine este Constantin Grancea? Cazul revoluţionarului Constantin Grancea […]

    Reply
  2. […] Unul dintre cei mai cunoscuţi revoluţionari braşoveni, Nicola Samson, s-a spânzurat. El trebuia să se prezinte ieri, la ora 9.00, la Parchet, pentru a da declaraţii în dosarul falşilor revoluţionari din Braşov. […]

    Reply
  3. […] s-a spînzurat, Nicolae Samson trebuia să se prezinte la parchet pentru a da declaraţii într-o anchetă despre acordarea pe nedrept a unor certificate de revoluţionar (linc). În 28 septembrie parchetul efectuase percheziţii la sediul asociaţiei la care Samson era […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.