blog-logo

Terwa a deschis o fabrică la Cristian

Terwa a deschis o fabrică la Cristian

Încet-încet, comuna Cristian se transformă într-unul dintre principalii poli economici ai Braşovului. O nouă investiţie a fost finalizată la Cristian, în domeniul producţiei de componente metalice pentru industria auto şi cea a construcţiilor.

Terwa a finalizat recent o investiţie într-o nouă fabrică, în localitatea Cristian, judeţul Braşov, cu o suprafaţă de 4.500 mp, această unitate fiind de două ori mai mare decât locaţia anterioară, potrivit reprezentanţilor companiei. Terwa a închiriat 4.500 mp şi in cadrul proiectului Olympian Park, dezvoltat de GE Real Estate si Helios Phoenix.

„Odată cu îmbunătăţirea condiţiilor economice, vânzările se află pe un trend ascendent în toate sectoarele noastre de activitate”, a declarat pentru ZF Transilvania Michiel Som, general manager Terwa România.

Oficialii companiei spun că investiţiile în echipamente şi instalaţii realizate până în prezent ajung la circa 850.000 de euro, iar până la finalul anului sunt bugetate alte investiţii în valoare de 350.000 de euro în utilaje. Pentru anul 2012 compania intenţionează să continue investiţiile în maşini şi în dezvoltarea tehnologiei. „Am activat pe o piaţă relativ stabilă în 2010. Principala provocare a fost transformarea puternicelor fluctuaţii ale preţului materiei prime, oţelul, în preţuri ale produselor finale acceptate de către clienţi”, a afirmat general managerul Terwa România.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Numărul locurilor de muncă „remote” a crescut cu 25% în acest an în România

Leave a Reply

Your email address will not be published.