blog-logo

Sebastian Grapă, în vizită la PDL cu drujba!

Sebastian Grapă, în vizită la PDL cu drujba!

Candidatul independent la Primăria Braşov, Sebastian Grapă, a început ofensiva electorală. După ce a anunţat că vrea să se lupte cu George Scripcaru pentru a–i demasca toate contractele păguboase pentru oraş, Grapă a recurs la o metodă inedită de a semnala proasta guvernare portocalie.

El a  lăsat la sediul PDL Braşov o drujbă cu care reprezentanţii guvernului să mai ,,taie” ce a mai rămas de tăiat, după ciuntirea  salariilor şi  pensiilor românilor. Conducerea democrat – liberală nu a dorit să comenteze acest gest. Consilierul judeţean Sebastian Grapă a mers la sediul partidului democrat liberal unde a lăsat o drujbă  – gest simbolic , cu  care ministrul de finanţe, braşoveanul Gheorghe Ialomiţeanu, să meargă în guvern şi să mai taie din veniturile românilor şi aşa scăzute.

Alte articole:   Cum să cumperi un frigider - Ghid în 3 pași pentru a obține cel mai bun preț

De asemenea, Sebastian  Grapă le oferă pedeliştilor  acest cadou pentru a nu mai beneficia de subvenţii la încălzire. Asta, pentru că potrivit noilor reglementări, cei care au o drujbă  nu mai primesc ajutor la plata facturii de căldură. „Am adus acest instrument reprezentanţilor guvernului care provin din partidul democrat liberal, că  dacă tot s-au apucat de tăiat, mai au de tăiat doar copacii ca să ofere subvenţii la căldură. Salariile le-au tăiat, pensiile le-au tăiat, le dau o drujbă care îi ajută foarte mult să taie tot!” a declarat Grapă.

Distribuie dacă îți place!
  1. hihihi! Mie îmi place bodyguard-ul! 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.