Puştiul de 16 ani din Lisa, care terorizează vedetele, a fost identificat

Puştiul de 16 ani din Lisa, care terorizează vedetele, a fost identificat

Andreea Bănică. Foto: TVMania

Ciprian, un pusti de 16 ani din comuna Lisa, Fagaras, este de cativa ani cosmarul vedetelor autohtone. Andra, Elena Gheorghe, Andreea Balan, Andreea Banica si Daniela Crudu sunt doar cateva dintre cele care s-au plans ca nu mai au liniste de cand baiatul le-a aflat numarul de telefon.

Intamplarea a facut ca Andreea Banica sa dea nas in nas cu el la premiile muzicale de la Brasov, unde Ciprian venise sa-si vada de aproape „clientii”. Dupa petrecerea post-eveniment, in jurul orei patru dimineata, Andreea si sotul ei s-au retras in camera de hotel.

„De cate ori am intrat si am iesit din hotel in acea seara, am dat cu ochii de un tanar care zambea. Dupa party, l-am lasat pe Lucian sa doarma si am iesit sa plimb catelul. Tanarul era inca acolo. Am pornit pe o alee si am remarcat ca ma urmarea, prefacandu-se ca vorbeste la telefon. I-am recunoscut vocea! Era baiatul care ma teroriza de doi ani de zile!!! Am intrat in panica, am sarit la el si am inceput sa tip. Eram terifiata. Norocul meu ca am fost auzita si Maxx, de la DJ Project, impreuna cu un amic de-al lui mi-au sarit in ajutor. L-au imobilizat, iar eu am sunat la Politie”, a declarat Andreea pentru Cancan.

Ciprian a fost legitimat si condus la sectie. „Baiatul are 16 ani, este minor si nu poate fi interogat decat in prezenta unui parinte. Din cate am putut afla, mama lui este plecata in Italia, iar tatal nu se poate deplasa momentan din cauza unor probleme de sanatate. In acest moment se fac cercetari si urmeaza si audierea. In functie de rezultate se va stabili si incadrarea faptei”, ne-a declarat comisarul-sef Liviu Constantin Naghi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Brasov.

Alte articole:   Scripcaru a cerut sprijin ministrului Boloș pentru finanțarea unui transport feroviar metropolitan
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Si mie mi-ar fi fost frica sa ma urmareasca cineva noaptea, dapoi unei vedete…

    Reply
  2. […] Puştiul de 16 ani din Lisa, care terorizează Vedetele, a fost identificat TweetCiprian, un pusti de 16 ani din comuna Lisa, Fagaras, este de cativa ani cosmarul vedetelor autohtone. Andra, Elena Gheorghe, Andreea Balan, Andreea Banica si Daniela Crudu sunt doar cateva dintre cele care s-au plans ca nu mai au liniste de cand baiatul le-a aflat numarul de telefon.Citește mai mult pe newsbv.ro […]

    Reply
  3. […] Telefoanele victimelor lui au inceput din nou sa sune si calvarul vedetelor a luat amploare, chiar dacă a fost identificat şi dat pe mâna Poliţiei de Andrea Bănică, în perioada când s-a desfăşurat Romanian Music Awards, la Braşov. Incidetul de atunci îl puteţi citi AICI. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.