Braşovul pe podium la Cupa Campionilor Europeni WUKF

Braşovul pe podium la Cupa Campionilor Europeni WUKF

Sandu Ccezar

La sfârşitul săptămânii trecute, Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca a găzduit Cupa Campionilor Europeni la karate.

Pentru sportivii braşoveni a fost o repetiţie înaintea participării la Campionatul Mondial SKDUN, ce se va desfăşura la Halle, în Germania, în perioada 7-9 octombrie, cât şi pentru Campionatul Mondial de karate W.U.K.F. 2013, România urmând să organizeze acest eveniment.
La competiţia din Cluj-Napoca au participat 514 sportivi, de la 44 de cluburi legitimate, din zece ţări europene . Sportivii legitimaţi la CS Karate JKA România, antrenaţi de sensei Dragoş Chiru (3 dan) au avut si de această dată un parcurs impecabil, clasându-se de trei ori pe podium.
Sunt multumit de evolutia sportivilor la aceasta competitie . A fost o competitie extrem de grea datorrita numarului mare de participanti dar si a nivelului ridicat de pregatire al competititorilor . Am demonstrat inca o data ca JKA-ul este o prezenta constanta pe podiumul european sau mondial . Am mare incredere in lotul JKA si mergem in Germania la Campionatul mondial peste doua saptamani sa tintim primul titlu mondial . a precizat sensei Dragoş Chiru.
Sandu Cezar şi-a demonstrat încă o dată forma bună pe care o traversează, câştigand medalia de aur la kata copii, centuri maro, după un parcurs de excepţie în preliminarii, reuşind să se impună şi în finală.
Cosmin Bălan, legitimat la JKA, a reuşit să câştige medalia de argint tot la proba de kata copii, dar la centuri albastre. După patru luni de pauză, sportiva Miruna Vlaicu a urcat pe podiumul european, câştigând medalia de bronz la kumite cadete, după un meci de infarct în care a ratat calificarea în finală în ultima secundă a meciului.

Şi sportiva Adina Seitz a reuşit să se califice până în sferturile de finală la proba de kumite 13-14 ani.


Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   De săptămâna viitoare primariile vor putea cere bani de la stat pentru a trece la iluminarea stradală cu becuri LED
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.