blog-logo

Cioacă vrea din nou poliţist judiciar

Cioacă vrea din nou poliţist judiciar

Cristian Cioacă. Foto: crimetv.ro

Poliţistul le cere magistraţilor de la Curtea de Apel să îi redea toate drepturile pe care le-a avut înainte de a fi cercetat penal. Potivit Adevărul, Cristian Cioacă nu s-a prezentat la proces. A solicitat ca solicitarea sa să fie judecată în lipsă.

Solicitarea politistului Cristian Cioaca de a reveni in postul de ofiter la Departamentul judiciar, functie pe care a ocupat-o inainte de a fi trimis in judecata in dosarul privind violarea corespondentei prin e-mail a avocatei Elodia Ghinescu, a fost respinsa, ieri, de Curtea de Apel Brasov. Motivul este ca nu a fost respectata procedura. Cioaca mai are o cale de atac, la Curtea Suprema. El este acum angajat la IPJ Arges, unde face munca de birou.

Alte articole:   Cum să cumperi un frigider - Ghid în 3 pași pentru a obține cel mai bun preț

În luna mai a acestui an judecătorii i-au anulat lui Cioacă măsura cercetării sub control judiciar, dispusă de magistraţii Curţii de Apel Braşov, care au instrumentat iniţial dosarul de infracţiuni informatice.

CITEŞTE ŞI:

Distribuie dacă îți place!
  1. cioca stie ca nu are nici o sansa..a sperat ca la Tribunal o sa obtina o decizie de suspendare provizorie a deciziei procurorului general de retragere a avizului de politie judiciara pana la incheierea dosarului..dar nu i-a mers. adio politie judiciara, adio avansare..ca trebuia la termen..si in curand vom avea o surpriza de proportii…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.