blog-logo

Pistolar reţinut de poliţiştii codleni

Pistolar reţinut de poliţiştii codleni

Foto: Arhivă

Polițiștii codleni au depistat un bărbat din Codlea, de 30 de ani, care deținea un pistol cu gaze, calibru 6 mm. Individul a recunoscut că deține pistolul fără autorizație legală, din luna iulie 2011. În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că acesta a dat pistolul și muniția aferentă unui prieten de 32 ani, din Codlea, pentru păstrare.

„Polițiștii au identificat, la domiciliul prietenului pistolul respectiv, cu încărcător, în interiorul căruia au fost găsite 12 bile metalice și un recipient de gaz. Polițiștii au mai identificat în locuința respectivă alți 6 recipienți de gaz pentru pistol, 4 pungi sigilate, conținând fiecare câte 100 bile metalice de 6 mm, 31 bile metalice de 6 mm, 84 bile din plastic de 6 mm și un pliant reprezentând instrucțiuni de folosire, pentru arma găsită. Toate aceste bunuri au fost ridicate de polițiști, iar cei doi suspecți sunt cercetați în stare de libertate, pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării“, a declarat cms. şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Castelele Peleş, Bran și Salina Turda, emblemele cu care autorităţile vor să promoveze România turistică

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate