blog-logo

Razie în pieţele braşovene, împotriva speculanţilor

Razie în pieţele braşovene, împotriva speculanţilor

Mai multe echipaje de intervenţie din Poliţia Locală Braşov împreună cu inspectori din cadrul Primăriei Braşov au desfăşurat acţiuni de combatere a comerţului ilicit în pieţele agroalimentare Dacia şi Astra, precum şi în zonele adiacente.

Cu această ocazie au fost depistaţi şi amendaţi cu 200-1.000 de lei zece comercianţi care nu au putut dovedi provenienţa mărfii. Ca măsură complementară a fost dispusă ridicarea mărfii care a servit la săvârşirea contravenţiei în vederea confiscării. Marfa confiscată (porumb, ardei, gogoşar , hrean , nuci  etc.) a fost predată pe bază de proces-verbal Centrului de Persoane Fără Adăpost.

Acţiunile poliţiştilor locali chiar sunt binevenite, dar pentru a avea un efect real ar trebui organizate zilnic, pentru descurajarea speculanţilor care îi îndepărtează pe adevăraţii producători agricoli din pieţele agroalimentare.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cu cât va fi majorat salariul minim. Marius Budăi: Se impune această măsură
  1. au fost depistate si amendate…cativa comercianti?!?

    Reply
  2. […] Razie în Pieţele Braşovene împotriva Speculanţilor TweetMai multe echipaje de intervenţie din Poliţia Locală Braşov împreună cu inspectori din cadrul Primăriei Braşov au desfăşurat acţiuni de combatere a comerţului ilicit în pieţele agroalimentare Dacia şi Astra , precum şi în zonele adiacente. Citește mai multe pe newsbv.ro […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate