VIDEO – PNL sprijina redeschiderea Spitalului Muncipal Codlea

VIDEO – PNL sprijina redeschiderea Spitalului Muncipal Codlea

Conferinta PNL la Codlea

Liderii PNL Braşov Aristotel Căncescu, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Sebastian Grapă- preşedintele Comisiei de Sănătate, Mihai Donţu- deputat PNL de Codlea şi Rupea, Cătălin Muntean- liderul PNL Codlea şi secretarul Oprea Bujor, alături de managerul unităţii spitaliceşti locale- dr. Claudia Coste, au anunţat, la sediul PNL Codlea,  că se alătura celor care luptă pentru Spitalul Municipal Codlea.

Prin memoriul înaintat de liberali către Guvernul României, Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, se cere  urgentarea redeschiderii unităţii medicale din oraş_ Mai mult, Consiliul Judeţean Braşov a demarat procedurile necesare pentru  ca spitalul din Codlea să devină secţie arondată unui spital din subordinea Consiliului Judeţean Braşov, mutarea unor secţii spitaliceşti din Braşov în care actul medical se desfăşoară în condiţii improprii sau care se află în spaţii în curs de retrocedare la Codlea (soluţie propusă de fostul consilier local, Erwin Albu, în dată de 08.04.2011 dupa cum reiese din articolul din ADS Braşov), aducerea personalului necesar de la Spitalul Judeţean din Braşov- salariile fiind plătite de Consiliul Judeţean, iar Asociaţia Civică a lui Cătălin Munteanu va asigura, până la reglementarea situaţiei spitalului, mesele calde pentru pacienţii care se vor interna.

Reprezentaţii PNL au acuzat lipsa de transparenţă şi neimplicarea guvernanţilor  în problema naţională a închiderii mai multor unităţi spitaliceşti din ţară precum şi intenţiile ascunse de privatizare .

Răspunzând la o întrebare a jurnaliştilor, Cătălin Muntean, arată că ajutorul promis de consilieri, şi anume donarea indemnizaţiilor pentru spita, a fost doar o minciună. Un mic-mare pas se mai aşteaptă  pentru că spitalul să fie redeschis: clasificarea acestuia. Voluntarii din PNL au adunat peste 6.000 de semnături de la cetăţenii care susţin redeschiderea Spitalului Municipal Codlea.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=7HB5dgiHrIg]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=hihnP-jk6Jo]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=qChYBydtlwo]

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.