MedLife deschide un super spital la Braşov, miercuri

MedLife deschide un super spital la Braşov, miercuri

Foto: MedLife

Miercuri, pe 14 septembrie, ora 10.30, va fi deschis oficial primul spital privat MedLife din Brasov. Este vorba de cel mai complex spital privat din oras, ca si specializari chirurgicale.
Spitalul va dispune de un bloc operator cu patru sali de chirurgie, dintre care trei vor putea acoperi orice tip de interventie chirurgicala, incluzand chirurgie pe cord deschis, neurologie si protetica.
Spitalul, cu o capacitate de 75 de paturi, se va intinde pe cinci niveluri si va dispune de echipamente ultramoderne, unice pe piata din Brasov, pe zona de microscopie pentru investigatie si chirurgie de maxima precizie fiind deja semnat un contract cu firma Zeiss, iar segmentul complet de imagistica medicala va fi acoperit in colaborare cu firma Siemens. Dotarile de ultima generatie si salile multifunctionale de chirurgie vor putea sustine o gama completa de interventii chirurgicale, efectuate atat prin chirurgie clasica cat si laparoscopica, minim invaziva.

Alte articole:   Ministrul Roxana Mînzatu: Am prelungit perioada de depunere a proiectelor pentru finanțarea stagiilor de practică pentru elevi și studenți
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap