Ceasu’ Rău

Ceasu’ Rău

Ceasu' Rău

Preparatele la grătar şi ciorba de burtă sunt principalele atuuri ale resturantului. Cartea de bucate româneşti de la Ceasu’ Rău pare culeasă din bucătăria bunicii, caldă şi înţelegătoare, te-aşteaptă oricând cu focu-aprins în sobă şi masa pusă. Trebuie doar s-alegi… şi ai de unde: un ciolan afumat, cu fasole boabe, sau poate te-mbie un piept de pui, cu smântână şi ciuperci, ori o pastramă de oaie, cu mămăliguţă şi, de ce nu, un muşchi de vită cu ciuperci şi costiţă.

Adresa: Str. Iuliu Maniu nr. 58, Brasov

Tel: 0268/476.670

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   FOTO & VIDEO Amendă de 20.000 de lei și restaurant închis la Prejmer
Loading...
loading...
Newer Post
Older Post
 1. De ce se numeste localul acesta „Ceasu Rau”?

  Reply
 2. Restaurantul e situat in apropierea unei intersectii destul de complicata in care au avut loc multe accidente si tamponari, iar numele restaurantului a ramas „Ceasu Rau”

  Reply
  • E o varianta, notata si de D Frim intr-o carte a sa, dar, sa stiti, explicatia e mult mai simpla: pe frontispiciul localului, adica exact pe coltul cladirii, sub fereastra de la etaj, se gasea un cea mecanic, care in anii ’60 nu prea functiona. A fost reparat de nenumarate ori, dar tot nu functiona. Era un ceas rau! De unde si numele localului, devenit renume, si chiar denumire a cartierului!

   Reply
 3. Dar de restaurant nu ziceti nimic?
  Este intr-adevar un restaurant unde se mananca bine si preturile sunt ok.
  Mergem frecvent acolo.
  Un mare plus al localului este ca au un corp de cladire special pentru nefumatori.

  Reply
 4. Se numea Ceasul Rau pentru ca an intersectia Bulevardul 15 Noiembrie si strada Castanilor era un Ceas care merge dupa cum ai placea deci era rau asa a ajuns ca Brasovenii sa numeasca aceasta intersectie la ceasul rau.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.