Analize gratuite pentru hepatita B, la Braşov

Analize gratuite pentru hepatita B, la Braşov

AsoAnalize Brasovciaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din România (APAH-RO), cu sprijinul companiei „Bristol Myers Squibb” şi laboratoarele clinice din reţeaua „Regina Maria”, lansează campania de testare gratuită a hepatitei de tip B, pentru mai multe grupe de risc.
Astfel, vor putea beneficia de analize de detectare a virusului B antiHBS femeile însărcinate şi pacienţii cu hemofilie, cancer, tuberculoză, colită ulceroasă, Boala Chron, poliartrită reumatoidă, psoriazis, artrită psoriazică, spondilită ankilopoetică, precum şi persoanele cu transplant.
„Cei care doresc să se testeze şi se încadrează în categoriile menţionate ne pot contacta prin e-mail, la adresa apahromania@yahoo.com sau să se adreseze reprezentanţilor zonali APAH-RO, precum şi la telefon 0721/304.160, între orele 9.00 – 14.00, iar noi vom expedia voucher-ul, care conferă gratuitate la testare, către medicul pe care pacientul ni-l va indica, indifferent de specialitate, întrucât este obligatorie parafa medicală a acestuia“, a precizat Camelia Vlad, purtătorul de cuvânt al Asociaţiei.
„Aşadar, invităm medicii din ţară, indiferent de specialitate, să adere la acest important program, derulat până la sfârşitul anului, în limita voucher-elor disponibile. Aşteptăm ca, în viitor, şi alte companii şi laboratoare medicale să se alăture iniţiativei noastre. Totodată, dacă în urma testării va fi descoperit virusului hepatitic B în organism, pacienţii vor fi îndrumați către medicii specialiști, după caz, pentru continuarea investigaţiilor.
Iniţiativa APAH-RO pentru testarea gratuită a virusui hepatitic B va fi completată cu acţiuni de informare şi suport, organizate periodic în grupuri sau individual, la nevoie.
La Braşov, punctul de recoltare a analizelor de laborator de la „Regina Maria“ este pe Bdul. Iuliu Maniu nr. 49, call center 0219268.

Alte articole:   Cum pot scăpa corect de un aparat electrocasnic vechi?
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap