20 de milioane de euro pentru salvarea brandului Peneș Curcanul

20 de milioane de euro pentru salvarea brandului Peneș Curcanul

Brandul Peneș, deținut de producătorul de carne de curcan Galli Gallo, a fost achiziționat de Bravcod, într-o tranzacție în valoare de20 de milioane de euro. Tranzacția a fost finalizată de administratorul judiciar CITR în această vară, conform planului de reorganizare aprobat de creditoriîn procedura de insolvență a companiei.

Galli Gallo s-a redresat printr-un plan de reorganizarepropus șiimplementat de CITR, prin încrederea principalului creditor, CEC Bank, și a partenerului de afaceri, Bravcod, care a continuat relațiile comerciale cu Galli Gallo în procedura de insolvență și a achiziționat business-ul în această vară.

„Reorganizarea Galli Gallo este pentru echipa CITR un exemplu de succes în redresarea unui business local și salvarea unui brand românesc. Suntem bucuroși că am reușit să construim o punte între debitor și creditoriși că astfelam identificat, alături de ei, soluții eficiente de restructurare financiară și operațională a companiei. Nu am fi putut face acest lucru fără încrederea din partea partenerului comercial Bravcodși a creditorului majoritar, CEC Bank, care au crezut în planul propus și în viitorul Galli Gallo”, a subliniat  Alexandru Tănase, Senior Partner CITR și Managing Partner CITR Brașov.

Alte articole:   Legea pentru uciderea urșilor, promulgată de Klaus Iohannis. Peste 400 de urși vor fi uciși în 2024 și 2025

CITIŢI MAI MULTE AICI!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate