1,9 milioane de euro pentru un corp nou de școală la Ghimbav

1,9 milioane de euro pentru un corp nou de școală la Ghimbav

Vești bune pentru părinții din Ghimbav. Primarul orașului, Ionel Fliundra, a anunțat că a fost finalizat Studiul de Fezabilitate pentru construcția unui corp de școală cu 6 clase și o clasă de informatică în curtea școlii gimnaziale din str. Pieții.

Valoarea estimată a investiției este de 8.074.900,26 de lei plus TVA (aproximatibv 1,9 milioane de euro).

„Ținând cont de creșterea demografică și implicit a numărului de copii în orașul nostru, am luat decizia de a realiza acest nou corp de școală. Acesta va fi dotat cu ultima tehnologie atât prin echipamente pentru studiu, cât și din punct de vedere al eficienței energetice, respectiv panouri fotovoltaice care vor asigura tot consumul de energie pentru acest corp, panouri încălzire apă caldă, schimbătoare de căldură, iar pentru elevii cu probleme locomotorii un lift pe casa scării. Menționez că în acest preț este devizul pentru demolare clădirii cu centrala și toaletele elevilor”, a precizat primarul Ionel Fliundra.

Alte articole:   Guvernul a aprobat înființarea unui hub financiar la nivelul Ministerului Finanțelor

Ela ținut să mulțumească consilierilor locali PNL și PV, „cei care au votat acest proiect, cei care au înțeles importanța urgentării construirii acestui corp”.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate