140 de agenți de turism și jurnaliști străini, la „Learn to schi in Romania“

140 de agenți de turism și jurnaliști străini, la „Learn to schi in Romania“

schi poiana brasovAsociaţiile pentru promovarea turismului din judeţele Braşov şi Prahova au invitat 140 de agenţi de turism şi jurnalişti din 12 ţări la a doua ediţie a evenimentului „Criteriul primei zăpezi“, care se va desfăşura săptămâna viitoare sub sloganul „Learn to schi in Romania“.

Cei 140 de participanţi din Belgia, Franţa, Dubai, Iran, Israel, Italia, Turcia, Polonia, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, România vor vizita în cele şase zile (25-30 noiembrie) staţiunile Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Fundata şi Poiana Braşov, a declarat Ionuţ Gliga, directorul Asociaţiei pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Braşov.
El a arătat că acesta este considerat „cel mai important eveniment internaţional businees to business de promovare a turismului din cele două judeţe“.
„Vor vedea pârtiile de schi, instalaţiile de transport pe cablu, centrele de închiriere echipament sportiv pentru sporturile de iarnă, unităţi hoteliere. De asemenea, la Casino Sinaia se va organiza în 26 noiembrie Bursa de Turism ‘Criteriul Primei Zăpezi’, care va reuni peste 300 de participanţi, şi unde se vor semna contractele pentru anul 2014, şi vor fi definitivate ofertele de înscrieri ultratimpurii şi timpurii. În aceeaşi zi va avea loc şi o conferinţă pe teme de turism şi Gala premiilor turismului prahovean. La Braşov, Gala premiilor turismului braşovean va avea loc în 29 noiembrie“, a spus Ionuţ Gliga, citat de Agerpres.
Cea de a doua ediţie a „Criteriului Primei Zăpezi“ aduce ca noutate integrarea judeţului Braşov, dar şi un număr mai mare de participanţi, faţă de ediţia de anul trecut când au participat 55 de români şi francezi, reprezentanţi ai unor agenţii de turism şi mass-media.
Asociaţia pentru Promovarea Turismului din judeţul Braşov a fost înfiinţată în 2006 de către Consiliul Judeţean şi reprezintă un proiect de parteneriat public-privat cu scopul promovării unitare a obiectivelor turistice pe plan naţional şi internaţional.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cutremur în judeţul Tulcea, unde mişcările seismice sunt rare

Anunţuri mică publicitate