12 ani de închisoare pentru polițistul militar care și-a omorât soția

12 ani de închisoare pentru polițistul militar care și-a omorât soția

politistul mlitar ucigasMagistraţii Tribunalului Braşov l-au condamnat pe Dorin Giurgiu la 12 ani de închisoare. Bărbatul şi-a ucis soţia în decembrie 2015, după care a fugit şi s-a ascuns la schitul unei mănăstiri din Sibiu.

„Condamnă inculpatul Giurgiu Ion Dorin pentru săvârşirea infracţiunii de omor, la pedeapsa de 12 ani închisoare şi 5 ani interzicerea drepturilor prevăzute de art. 66 al 1 lit a, b Cp, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice şi dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat. Obligă inculpatul să plătească daune morale după cum urmează: către numita Chiorean Viorica suma de 100.000 lei; către minorii Giurgiu Horia Andrei şi Giurgiu Ianis Ştefan, reprezentaţi de Chiorean Viorica, suma de câte 200.000 lei“, se arată în sentinţa magistraţilor.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu epl în termende 10 zile de la comunicare.

CITEȘTE PE ACEEAȘI TEMĂ: Drama unui părinte, drama unui fotbalist

Femeia de 36 de ani a fost omorâtă de soţ în apartamentul în care locuiau. Descoperirea şocantă a fost facută de mama victimei care venise să-şi aducă nepoţii acasă. Băiatul cel mare al cuplului are 8 ani, iar cel mic abia a făcut doi ani. Nimeni nu ştie de ce bărbatul a recurs la un asemenea gest.  După ce şi-a ştrangulat soţia, bărbaul a fugit la un schit în Sibiu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Strategii de perfecționare a unei culturi organizaționale sănătoase în compania ta

Anunţuri mică publicitate