Contact

Aveţi o informaţie interesantă sau o propunere de parteneriat? Ne puteţi contacta la adresa contact@newsbv.ro sau folosind formularul de mai jos.

  1. Buna ziua,tocmai ma intorc de la targul de vechituri,mai exact de la vechea sa locatie. Am inteles ca primaria a investit bani pentru amenajarea unui nou loc cu o suprafata mai mare unde sa se tina acest targ,dar surpriza,azi dimineata la ora 9:00 erau 3 tarabe in tot targul (de la minicipal). Ma urc in 5 si vin la acest depozit-curte privata unde gasesc fosta locatie a targului plina de masini(acum e parcare) si curtea privata plina de oameni si de tarabe. Pentru ce s-a mai amenajat acel spatiu daca nimeni nu se duce acolo sa isi vanda vechiturile ? Bani aruncati degeaba.

    Reply
  2. nu mai luati colaboratori mincinosi gen bosneaga.Va rog .Va faceti de ras

    Reply
  3. Poze sangeroase cu 2 copii accidentati intr-un taxiu, probabil din cauza unui galatean care mergea pe contrasens pe I. Maniu pe la 12:20. Salvarea a venit doar dupa 10-15 minute. Le vrei, Sebi?

    Reply
  4. Buna, ma numesc Sergiu. Reprezint rețeaua teaser Adnow.com.
    Compania Adnow.com este specializată in plasarea publicitaţii pe diverse resurse web. Mai mult de 2.000 de site-uri sunt deja parteneri ai companiei noastre.
    Doresc sa va fac o oferta foarte buna pentru un bloc de publicitate al nostru.
    O zi plăcută!
    Sergiu Ţărnă

    Reply
  5. Sunt fiica defunctului din accidentul feroviar de pe 10/03/2016…va rog frumos sa „retrageti”foto cu corpul tatalui meu de pe site-ul d-voastra…sunt imagini cu impact emotional f mare ….va multumesc in prealabil…

    Reply
  6. Sunt fiica defunctului din accidentul feroviar de pe 10/03/2016…va rog frumos sa „retrageti”foto cu corpul tatalui meu de pe site-ul d-voastra…sunt imagini cu impact emotional f mare ….va multumesc in prealabil…si sa nu uit,aveti grija cum va exprimati,el nu s-a suinucis,ancheta este inca in desfasurare!!!

    Reply
  7. Gabriel Paraschiv aprilie 29, 2016, 12:46 pm

    Buna ziua. Nu este voie sa fie folosit numele de Targ Slow Food decat cu acceptul conviviumului. Acel targ nu este Targ Slow Food. Va rog sa indreptati eroarea.
    Gabriel Paraschiv-convivium leader Slow Food Brasov

    Reply
  8. Ce se intampla cu ocolitoarea Brasovului? Lucrarile stagneaza, desi s/a dat termen de finalizare 30 iunie 2016. La fel si podul peste DN 13 Sanpetru este abandonat complet. Rog informati/ne si pe noi in legatura cu aceste proiecte abandonate!

    Reply
  9. suciu cristina iulie 8, 2016, 7:12 pm

    buna ziua as vrea sa stiu si eu de ce un om pensionat de boala dementa mixta cu un venit de 1056 roni nu poate fi internat permanent intr-un centru de stat? care nu are pe nimeni,si are nevoie de cineva sa-i poarte de grija chiar daca are doar54ani?

    Reply
  10. Rog sa ma anuntati cind incepe cursul de infirmier, organizat de Crucea Rosie Brasov, si practica se face la dvs, Centrul Medical Noua Brasov.
    Va multumesc

    Reply
  11. Am fost martor la „ultimul tip de distractie” al unui grup de elevi de la fostul Liceu Sanitar, de langa Spitalul Judetean. Treceam cu masina pe langa liceu, pe la ora 14, cand am vazut un grup de 5-6 copii, cu uniforme de scoala, probabil clasa V-VI-a, aruncand sub rotile masinilor ce treceau cutiile de carton pline cu laptele primit la scoala. Daca nimereau sub o roata, laptele „exploda” pe toata strada iar copii se distrau de nu mai puteau. Unele cutii nu erau calcate de masini iar cate un copil alerga sa o recupereze, chiar in fata urmatoarei masini care trecea, devenind astfel o posibila victima. Am fost socat de ce am vazut, am oprit, cu toate ca traficul era infernal, si i-am filmat pe copii, care, vazandu-ma, au rupt-o la fuga. Ma pune pe ganduri faptul ca cei de la Inspectoratul Scolar n-au gasit o modalitate de a rezolva problema” laptele si cornul” astfel incat banii alocati sa nu fie aruncati pe produse de care copii se satura zi de zi. O gustare la clasa, in pauza mare, sub supraveghere, ar fi mult mai eficienta. Cine nu doreste nu trebuie sa consume gustarea care se poate da altui copil.

    Reply
  12. Salut, Sebi, dacă aveți nevoie de corectură (nu de corector, ci de un serviciu complet de corectură rapidă, la preț de un corector, contra factură – corectură în Word+PDF+revizie -, eu sunt tot aici: http://www.corectura.ro

    Reply
  13. Buna ziua, va rog sa va informati despre incidentul cu artificile din 31.12.2016 din Comuna Sanpetru, era foarte aproape sa se produca un dezastru ( sunt numeroase filmulete pe net). De artifici s-a ocupat Viceprimarul actual.

    Reply
  14. Sa va interesati va rog de autorizatii, cel care s-a ocupat a fost viceprimarul ( din cate stiu eu este incompatibilitate) fara zona delimitata in centrul comunei si au explodat toate.

    Reply
  15. Am inteles ca politia cerceteaza acest eveniment, deflagratia a spart geamurile caselor din centru.

    Reply
  16. rog o adresa de email pentru a va trimite un comunicat de presa (cultura)

    Reply
  17. DR.LEOVEANU T.IONUT HORIA iulie 26, 2017, 10:38 pm

    Buna dimineata! Sunt Dr. L .T. Ionut Horia din Brasov.
    Vreau sa depun sau sa trimit aceasta sesizare pentru neregulile pe care le-am intalnit la Localul Cotul Donului din localitatea Predeal Judetul Brasov.
    Duminica 09 iunie 2017 undeva in jurului orelor 14-14.45 ma reintorceam spre casa cu viitoarea mea sotie Adela Mariana S. si cu bunul prieten Prof. P. Daniel. Am oprit sa luam pranzul cu speranta ca dupa o zi minunata petrecuta in natura si aer liber vom putea lua pranzul in conditii civilizate.
    Dupa 30 minute de asteptare desi nu era aglomerat a venit un domn dar neechipat ca ospatar si ne-a adus lista de meniuri. Am ramas socat ca nu avea nici ecuson si nici tinuta regulamentara pentru chelner.
    Am solicitat meniul zilei. A spus ca sambata si duminica nu fac asa ceva. La replica noastra de ce spuneti meniul zilei daca nu este zilnic am primit ca raspuns… ASTAZI S-A TERMINAT. Concluzia o trageti dumneavoastra.
    Am decis sa comandam trei portii de ciorba de burta si trei portii de mici a cate patru mici fiecare.
    Ciorba era rece, sleita si doar cu cateva raslete fire de carne. Initial am intrebat daca ciorba are toate componentele:usturoi, smantana, ardei iute, otet. Ospatarul care nu avea ecuson a spus ca este ok si daca vrem ne aduce in plus ceea ce dorim. Vreau sa va spun ca nu era nici usturoi, nici smantana. Am solicitat usturoiul care a venit dupa ce aproape servisem ciorba.
    Prietenul meu Prf. P. Daniel are diabet si nu puteam sta in asteptare deoarece mesele in asemenea boli metabolice cam trebuie sa fie destul de regulate ca fus orar.
    Am servit ciorba si am avut nevoie sa ne stergem la gura. Pe masa nu erau servetele iar la sosirea noastra la restaurant mesele erau in conditii execrabile din punct de vedere al curateniei. Am primit ca replica ca respectiva masa era in categoria meselor rezervate si nu aveam dreptul sa ne asezam acolo.
    Dupa alte 10 minute au sosit si micii uscati, reci si cu o lingurita de mustar. Ni s-a explicat ca acesta este gramajul care trebuie pus in farfurie. Daca luam 1 mic, sau 7 mici etc inseamna ca aveam acelasi gramaj.
    Am solicitat ospatarului sa se prezinte pentru ca nu avea ecuson. A spus ca este prima zi de lucru si aceasta este regula casei… in prima zi nu au ecusoane. Va intreb de unde aceasta regula stupida. Am solicitat colegului IONUT care avea ecuson. numele colegului de tura si mi-a spus ca nu au avut timp sa se cunoasca deoarece colegul este in prima zi. Acelasi lucru am facut si cu barmanul care a refuzat sa imi comunice numele ospatarului care ne servise, barman care nici el nu avea ecuson.
    Am cerut sa vorbesc cu seful de local. Dupa multe insistente am vorbit telefonic cu un domn care s-a recomandat ca R. sau R. si se facea nestiutor de modul de pregatire al preparatelor, de lipsa de curatenie, de atitudinea subalternilor.
    In final cu mare greutate am aflat ca ospatarul se numeste H. Adrian daca acest nume este corect furnizat, si scris de mine. In controlul dumneavoastra puteti cu siguranta identifica persoana care ne-a servit.
    Alatur sesizarii cateva imagini ce ar putea fi sugestive cum arata mesele unde vesela utilizata se acumuleaza pe mese de la un client la altul.
    Ca si completare seara am ajuns in serviciul de urgente pentru o toxiinfectie alimentara.
    Cu deosebita stima,
    DR. L. T. IONUT HORIA

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.