Contact

Aveţi o informaţie interesantă sau o propunere de parteneriat? Ne puteţi contacta la adresa contact@newsbv.ro sau folosind formularul de mai jos.

 1. Buna ziua,tocmai ma intorc de la targul de vechituri,mai exact de la vechea sa locatie. Am inteles ca primaria a investit bani pentru amenajarea unui nou loc cu o suprafata mai mare unde sa se tina acest targ,dar surpriza,azi dimineata la ora 9:00 erau 3 tarabe in tot targul (de la minicipal). Ma urc in 5 si vin la acest depozit-curte privata unde gasesc fosta locatie a targului plina de masini(acum e parcare) si curtea privata plina de oameni si de tarabe. Pentru ce s-a mai amenajat acel spatiu daca nimeni nu se duce acolo sa isi vanda vechiturile ? Bani aruncati degeaba.

  Reply
 2. nu mai luati colaboratori mincinosi gen bosneaga.Va rog .Va faceti de ras

  Reply
 3. Poze sangeroase cu 2 copii accidentati intr-un taxiu, probabil din cauza unui galatean care mergea pe contrasens pe I. Maniu pe la 12:20. Salvarea a venit doar dupa 10-15 minute. Le vrei, Sebi?

  Reply
 4. Buna, ma numesc Sergiu. Reprezint rețeaua teaser Adnow.com.
  Compania Adnow.com este specializată in plasarea publicitaţii pe diverse resurse web. Mai mult de 2.000 de site-uri sunt deja parteneri ai companiei noastre.
  Doresc sa va fac o oferta foarte buna pentru un bloc de publicitate al nostru.
  O zi plăcută!
  Sergiu Ţărnă

  Reply
 5. Sunt fiica defunctului din accidentul feroviar de pe 10/03/2016…va rog frumos sa „retrageti”foto cu corpul tatalui meu de pe site-ul d-voastra…sunt imagini cu impact emotional f mare ….va multumesc in prealabil…

  Reply
 6. Sunt fiica defunctului din accidentul feroviar de pe 10/03/2016…va rog frumos sa „retrageti”foto cu corpul tatalui meu de pe site-ul d-voastra…sunt imagini cu impact emotional f mare ….va multumesc in prealabil…si sa nu uit,aveti grija cum va exprimati,el nu s-a suinucis,ancheta este inca in desfasurare!!!

  Reply
 7. Gabriel Paraschiv aprilie 29, 2016, 12:46 pm

  Buna ziua. Nu este voie sa fie folosit numele de Targ Slow Food decat cu acceptul conviviumului. Acel targ nu este Targ Slow Food. Va rog sa indreptati eroarea.
  Gabriel Paraschiv-convivium leader Slow Food Brasov

  Reply
 8. Ce se intampla cu ocolitoarea Brasovului? Lucrarile stagneaza, desi s/a dat termen de finalizare 30 iunie 2016. La fel si podul peste DN 13 Sanpetru este abandonat complet. Rog informati/ne si pe noi in legatura cu aceste proiecte abandonate!

  Reply
 9. suciu cristina iulie 8, 2016, 7:12 pm

  buna ziua as vrea sa stiu si eu de ce un om pensionat de boala dementa mixta cu un venit de 1056 roni nu poate fi internat permanent intr-un centru de stat? care nu are pe nimeni,si are nevoie de cineva sa-i poarte de grija chiar daca are doar54ani?

  Reply
 10. Rog sa ma anuntati cind incepe cursul de infirmier, organizat de Crucea Rosie Brasov, si practica se face la dvs, Centrul Medical Noua Brasov.
  Va multumesc

  Reply
 11. Am fost martor la „ultimul tip de distractie” al unui grup de elevi de la fostul Liceu Sanitar, de langa Spitalul Judetean. Treceam cu masina pe langa liceu, pe la ora 14, cand am vazut un grup de 5-6 copii, cu uniforme de scoala, probabil clasa V-VI-a, aruncand sub rotile masinilor ce treceau cutiile de carton pline cu laptele primit la scoala. Daca nimereau sub o roata, laptele „exploda” pe toata strada iar copii se distrau de nu mai puteau. Unele cutii nu erau calcate de masini iar cate un copil alerga sa o recupereze, chiar in fata urmatoarei masini care trecea, devenind astfel o posibila victima. Am fost socat de ce am vazut, am oprit, cu toate ca traficul era infernal, si i-am filmat pe copii, care, vazandu-ma, au rupt-o la fuga. Ma pune pe ganduri faptul ca cei de la Inspectoratul Scolar n-au gasit o modalitate de a rezolva problema” laptele si cornul” astfel incat banii alocati sa nu fie aruncati pe produse de care copii se satura zi de zi. O gustare la clasa, in pauza mare, sub supraveghere, ar fi mult mai eficienta. Cine nu doreste nu trebuie sa consume gustarea care se poate da altui copil.

  Reply
 12. Salut, Sebi, dacă aveți nevoie de corectură (nu de corector, ci de un serviciu complet de corectură rapidă, la preț de un corector, contra factură – corectură în Word+PDF+revizie -, eu sunt tot aici: http://www.corectura.ro

  Reply
 13. Buna ziua, va rog sa va informati despre incidentul cu artificile din 31.12.2016 din Comuna Sanpetru, era foarte aproape sa se produca un dezastru ( sunt numeroase filmulete pe net). De artifici s-a ocupat Viceprimarul actual.

  Reply
 14. Sa va interesati va rog de autorizatii, cel care s-a ocupat a fost viceprimarul ( din cate stiu eu este incompatibilitate) fara zona delimitata in centrul comunei si au explodat toate.

  Reply
 15. Am inteles ca politia cerceteaza acest eveniment, deflagratia a spart geamurile caselor din centru.

  Reply
 16. rog o adresa de email pentru a va trimite un comunicat de presa (cultura)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.