MMA: Gală la Brașov pentru avionul spre Los Angeles

MMA: Gală la Brașov pentru avionul spre Los Angeles

mma are martiale mixteEtapa a doua din seria Divizia MMA – Drumul spre Las Vegas, destinat practicanților amatori de arte marțiale mixte, va avea loc luni 11 aprilie, sala ”Dumitru Popescu-Colibași” din Brașov.

Prima etapă de calificare pentru turneul final de la Vegas s-a consumat la începutul lunii martie la București. Competiția are programate trei etape preliminare și se va încheia la finele lunii mai 2016, câștigătorii fiecărei categorii urmând să reprezinte România la Campionatul Mondial de MMA din iulie, de la Las Vegas.

Ediția din 2016 va fi cea de a treia a Campionatului Mondial de arte marțiale mixte. În 2014, luptătorii români au participat la 7 categorii de greutate, iar în 2015 la una singură. Cea mai bună performanță îi aparține româno-italianului Nicolo Bonati, medaliat cu argint în 2014 la categoria grea.

Alte articole:   Târg volant, astăzi, în Piaţa Unirii

Gala de la Brașov va fi cuprinde 9 meciuri ale căror rezultate vor conta în calificările pentru competiția mondială de MMA, plus alte 3 superfight-uri. Toate cele 12 meciuri sunt programate pe durata a 3 reprize de câte 3 minute și se vor desfășura conform regulamentelor internaționale destinate sportivilor amatori.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate