Huidu le-a declarat procurorilor că maşina lui a derapat şi că nu ştie ce viteză avea

Huidu le-a declarat procurorilor că maşina lui a derapat şi că nu ştie ce viteză avea

UPDATE, ORA 11.40 După două ore de audieri, Şerban Huidu a ieşit de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov. Realizatorul TV nu a declarat nimic, în schimb vocatul acestuia, Ioan Mânjină, a spus că Huidu le-a povestit procurorilor că a derapat şi că astfel a intrat în Dacia Logan, care circula din sens opus. De asemenea, avocatul a mai spus că Huidu nu cunoştea viteza exactă cu care circula pe DN 1 în momentul producerii tragediei. Astfel, realizatorul TV îşi menţine declaraţiile pe care le-a făcut şi în faţa poliţiştilor, imediat după producerea accidentului.

Procurorii urmează să stabilească dacă Şerban se face sau nu vinovat de producerea accidentului şi dacă va fi trimis în judecată.

 

10.00 Şerban Huidu este audiat, la această oră, de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov cu privire la acidentul pe care l-a produs duminică pe DN 1 şi în care şi-au pierdut viaţa trei persoane.

Realizatorul TV a ajuns la Braşov la 9.30, ora la care fusese citat. Însoţit de fratele său şi de avocatul Ioan Mânjină, Huidu s-a ferit să ofere declaraţii presei. Chiar dacă are o dovadă de la Poliţie, Şerban l-a lăsat pe fratele său să-l aducă până la Parchet.

Despre întreaga tragedie de pe DN1, CITIŢI AICI

Potrivit adevarul.ro, Huidu părea obosit şi supărat, însă chiar şi aşa a fost nevoit să vorbească cu procurorii şi să le povestească exact cum s-a produs accidentul.

Reamintim că în dosar se va efectua şi o expertiză tehnică a maşinii lui Huidu. Autoturismul este acum în curtea Poliţiei Braşov. Expertul va fi desemnat dintre membrii Corpului Experţilor de pe lângă Tribunalul Braşov.

Procurorii braşoveni trebuie să decidă dacă Huidu este vinovat de accidental petrecut duminică, pe DN 1, în dreptul localităţii Timişul de Sus.

Revenim cu amănunte!

CITEȘTE ȘI:

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate