S-a găsit locul în care Primăria Săcele îngroapă câinii. 30 de suflete nevinovate trăiau cu puțină hrană și fără apă

S-a găsit locul în care Primăria Săcele îngroapă câinii. 30 de suflete nevinovate trăiau cu puțină hrană și fără apă
Adăpost câini Săcele. Foto: bzb.ro

Adăpost câini Săcele. Foto: bzb.ro

Adăpostul ilegal de câini a fost descoperit, ieri, la Săcele. Înurma unui control inopinant, reprezentanţii Federaţiei Naţionale pentru Protecţia Animalelor (FNPA) au descoperit în halele fostei ferme de struți, care aparțin unei societăți private, nici mai mult nici mai puțin decât 30 de câini fără stăpân.

Vă întrebați probabil cine i-a pus acolo? Ei bine, paznicii au declarat pentru bzb.ro că însăși angajaţii Primăriei din localitate au fost cei care au adus câinii aici.  Cele 30 de suflete nevinovate erau închise în acel adăpost de trei săptămâni, iar printre aceste animale se afla și o cățea cu pui. Cel care păzește adăpostul a mai spus că „domnul Șerban vine să le dea de mâncare“, dar oare așa să fie?

Imaginea din acel adăpost era îngrozitoare. Câinii stăteau la un loc și mâncau boabe de pe jos, printre propriile fecale și nu aveau de unde să bea apă.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la Poliţie și Criminalistică, care au adunat probe pentru demararea cercetărilor. „Practic aici e un adăpost ilegal. Este într-o zonă retrasă, neutorizată, unde câinii pot fi uciși fără să afle nimeni. Aici sunt ţinuţi câinii fără condiţii, printre propriile fecale. Sunt foarte prietenoși, însă sunt cotaţi ca și câini periculoși pe care Primăria îi retrage de pe străzi”, au declarat reprezentanţii FNPA pentru Bună Ziua Brașov.

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate