blog-logo

VIDEO – Zăpadă la sfârşitul lunii martie, la Braşov

VIDEO – Zăpadă la sfârşitul lunii martie, la Braşov

A revenit iarna la Braşov. Astăzi a nins abundent în Poiana Braşov, dar şi în Predeal. Zăpada a acoperit carosabilul, iar utilajele de deszăpezire au intervenit de la primele ore ale dimineţii.

„În acest moment, în Poiana Brașov este un grad Celsius și ninge atât în partea inferioară a masivului, cât și în partea superioară. Stratul de zăpadă este reîmprospătat cu unul nou, cu mențiunea că acesta nu are consistenta celui vechi. Este o zăpadă de primăvară, o zăpadă foarte foarte grea, care solicită foarte mult articulațiile genunchilor și articulațiile gleznelor în momentul în care schiorii merg pe această zăpadă. Ce trebuie să se mai știe schiorii este că, la momentul acesta, se schiază pe toate pârtiile până în jos, cu mici excepții, doar câteva secțiuni ale unor pârtii sunt închise și, de asemenea, există zone care nu mai au atâta zăpadă pe ele și zone în care pârtia este îngustată, însă ele sunt balizate și semnalizate corespunzător astfel încât să poată vedea din timp aceste zone”, ne-a declarat Cătălin Petrescu, salvator montan în cadrul Serviciului Public Local Salvamont Brașov.

Alte articole:   Alexandra Crivineanu propune iluminarea arhitecturală a Bisericii Buna Vestire

Meteorologii au anunţat că temperaturile vor fi în continuare scăzute în următoarele zile.  Se vor semnala precipitaţii sub formă de ploaie, iar în zonele înalte va ninge.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate