VIDEO Și Brașovul vrea autostrăzi!

VIDEO Și Brașovul vrea autostrăzi!

UPDATE „Este un semnal de alarmă pe care l-am tras de foarte multe ori încă din momentul care eram în administrația publică după cum am spus ei cu 15 ani de zile au început exproprierile. Din păcate au trecut 15 ani în viața noastră în care județul Brașov, cel mai important județ turistic al României, un județ care are un potențial foarte bun cu foarte mulți investitori privați, care nu este legat de niciun fel de autostradă. Consider că noi, cei din administrație publică, ne-am făcut treaba. Județul Brașov a accesat peste 300 de milioane RON din fonduri europene pentru patru drumuri pe care le implementăm, în condițiile în care guvernul nu are niciun fel de atenție pentru investiții în programul de infrastructură mare care să fie implementat în județul nostru. Consider că este obligația acestui guvern sau a guvernelor ce vor urma în perioada următoare ca Brașovul să fi luat în seamă, fiindcă este județul Brașov reprezintă cea mai mare aglomerație urbană din Regiunea 7 Centru. Iar acest lucru nu se poate realiza pe plan local. Degeaba facem noi aeroport și realizăm drumuri județene dacă nu avem infrastructură rutieră la nivel de autostradă”, a declarat Veștea într-o conferință de presă

„Mă alătur celor peste 30 de primari liberali din județul Brașov, care susțin protestul civic inițiat de către antreprenorul Ștefan Mandachi, față de situația infrastructurii rutiere din România, în special fața de lipsa autostrăzilor. Astfel că, vineri, 15 martie, începând cu orele 15.00, vom înceta activitatea timp de 15 minute!”, scrie președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, pe pagina de Facebook.

Alte articole:   Cabinetele de optica medicală Optic House - Consultații oftalmologice de calitate la Brașov

CITEȘTE ȘI: Hotelierii din Poiana Brașov se alătură protestului pentru autotostrăzi

Distribuie dacă îți place!
Loading...
 1. In gat in suflet si in inima sa le bag ceva ceva! Dar de doi ani de cand suntem pe strazi nu a contat? Conteaza acum actiunea asta de PR? #șîmiemiserupepe15. Da? Adica sa inteleg ca pana acuma au protestat naivii, acuma protesteaza elita, desteptii? Ca recunosc, pe 10 august pe mine personal nu m-au mardit jandarmii in Bucuresti (cu toate ca era cat pe ce, in schimb am inghiti la gaze de mi-a venit rau) dar consider ca am luat si eu pulane pe cocoasa asa in spirit de solidaritate cu cei cu care eram acolo. De aia pe 12 am fost iarasi in PV. Dar solidaritatea asta din partea #șîlor de ce nu era atunci? Si acuma este? Ca e de bon ton?

  Reply
 2. ora cinspe cinspe cinspe
  cincisprezece bai … cu cine v-a pus acolo de agramati !

  Brasovul a devenit o cocina bai. Ce faceti voi cu dezvoltarea urbana e bataie de joc. Bani bani si iar bani, fara numar, ca cu cinspe m-ati lamurit.

  Reply
 3. specula_imobiliara_brasov 14 martie 2019, 7:44 PM

  Traiasca SPECULA IMOBILIARA BRASOVECHEANA!

  Vreti aeroport, dar sunteti la stadiul de proiect de cinspe ani ! pardon 15 ani, pardon, cincisprezece ani!
  Orasul arata ca o cocina de la un capat la altul! Preturile sunt exorbitante. Nu mai indrazneste nimeni sa se stabileasca aici, doar daca se face dator pe cinspe genereatii!
  Preturile sunt mai mari ca in Bucuresti, Cluj, Sibiu, Tm! Si astia toti au aeroport si o pozitie geografica net superioarei vagaunei Brasov.
  Un mare rahat ambalat in hartie igienica, asta este Iasovul asta! Toti ratatii din fundul moldovei au ajuns sa faca legea peste tot in oras. De la institutiile statului pana la imobiliare!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.