Coincindențe și nu prea în avocățimea brașoveană

Coincindențe și nu prea în avocățimea brașoveană

De 20 de ani, Uniunea Națională a Barourilor Tradiționale (Gheorghe Florea) organizează o dată pe an examen de admitere in profesia de avocat.

Pentru prima dată după 20 de ani, UNBR a organizat o sesiune extraordinară de admitere în profesie in 3 martie 2019, sesiune la care sunt admiși gemenii decanului baroului Brașov, Cristina Gheorghe Reveica. La examenul amintit, Gheorghe Mihnea, unul dintre gemeni, a fost admis cu 76 de puncte , adică la limită. La poziția 169 din tabelul cu rezultatele obținute, Gheorghe Tudor este admis cu 72 de puncte. Baremul este de minim 70. Cei doi gemeni sunt proapăt absolvenți de drept, au susținut un examen în sesiunea obișnuită din toamna anului trecut, unde au picat cu brio. Notele? (63 si 60 puncte)

Coincidență sau nu, în martie 2019, decanului Baroului Brașov îi expiră atât mandatul de vicepreședinte UNBR cât și mandatul de președinte al Baroului Brașov. Să fi fost o simplă coincidență că pentru prima oară în istoria UNBR, s-a acceptat o sesiune extraordinară de examene? Nu știm dacă doamna decan Cristina Reveica Gheorghe a făcut parte din structurile de examen sau de organizare a acestia și dacă s-a abținut așa cum era moral să o facă.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.