VIDEO Radu Mitric (PSD): PNL politizează conducerea spitalelor din Brașov

VIDEO Radu Mitric (PSD): PNL politizează conducerea spitalelor din Brașov

Liderul consilierilor județeni ai PSD Brașov, Radu Mitric, a acuzat astăzi, într-o conferință de presă, că PNL încearcă să politizeze mare parte din structurile de conducre ale spitalelor din județul Brașov.

Mitric acuză faptul că liderii PNL de la vârful Consiliului Județean sunt complici cu cei implicați în modul în care sunt organizate concursurile pentru diverse posturi de conducere din spitale, de notorietate fiind scandalul de la Spitalul de Neuropsihiatrie.

„Părerea mea e că PNL vrea, pur și simplu să-și pună oamenii proprii acolo. Sau poate că nu e interesul atât al PNL, cât al unei persoane sau unui grup de persoane. Este un adevărat scandal, care e departe de a se fi stins, care a fost doar potolit pentru moment, cu ce se întâmplă la Spitalul de Neurologie și Psihiatrie din Brașov. Actualului manager, un om cu o experiență de 20 de ani la conducerea spitalului, i se interzice, practic, să candideze.  Altfel nu pot fi interpretate tertipurile la care s-a ajuns, să i se refuze dreptul de a participa, pentru că nu ar avea copii după acte care se află, oricum la dosarul lui. Și, apropo de dosar, poate că dacă avea actele în regulă, i se cerea și celebrul dosar cu șină, nu? Dar să respingi dosarul de candidatură al unui om pentru că, printre altele, nu are copie după actul de identitate, o copie certificată pentru conformitate. Instanța a constatat, pe bună dreptate, că se impune suspendarea organizării concursului, până la judecarea pe fond. (…) Am și o solicitare. Pârâții în procesul civil  deschis de doctorul Grigoriu sunt Consiliul Județean și Spitalul de Neurologie și Psihiatrie Brașov. Aceștia trebuie să plătească reclamantului 3320 de lei, cheltuieli de judecată. Nu cred că acești bani, mulți, puțini, trebuie cheltuiți de noi”, spune Mitric.

De asemenea, social-democratul spune că „județul Brașov nu se oprește la Măgura Codlei, iar după 20 de ani de guvernare liberală, avem un județ care se dezvoltă cu două viteze”. Mitric spune că zona Rupea și Țara Făgărașului au fost condamnate de președinții liberaliai Consiliului Județean la sărăcie, nefiind dirijați investitori în zonă, singurul interesat de ce se întâmplă aici fiind Guvernul PSD, care a decis construirea unei fabrici de pulberi explozive, în cadrul industriei de apărare. Consilierul județean PSD acuză faptul că nu există o strategie de dezvoltare armonioasă economică a întregului județ.

„Acești oameni, aflați la conducerea Consiliului Județean nu au niciun plan de dezvoltare economică armonioasă a județului, lăsând la mâna sorții, mai mult de jumătate din județul Brașov. Singurul proiect este Aeroportul Brașov, pe care liberalii îl promit de 20 de ani, proiect sprijinit de PSD și de toate forțele de pe eșicherul politic. De fapt, acest proiect este prezentat ca o realizare persoanlă a președintelui liberal, iar acesta uită de sprijinul susținut, primit din partea PSD și a celorlalți colegi din CJ, precum și din partea parlamentarilor PSD, respectiv a Guvernului României. Domnul președinte Adrian Veștea ascunde eșecul economic al dezvoltării armonioase a județului Brașov, făcându-și imagine cu Aeroportul. Atrag atenția conducerii liberale că județul Brașov nu se oprește la Măgura Codlei și la Pădurea Bogății. Județul Brașov este și la Rupea, Făgăraș sau Victoria. Zilnic, mii de oameni fac naveta spre Brașov sau Sibiu, pentru un loc bun de muncă. E o naveta grea, de cel puțin o oră de dus, o altă oră de întors, pe ger sau arșiță. Implicarea conducerii Consiliului Județean pentru soluții de relansare economică a zonei este nulă”, a afirmat consilierul judeţean PSD.

Loading...
 1. Penibilutzul asta de la PSD s-a scremut 15 min si tot nu ne’a spus esențialul.Anume ca Handi Kadas îsi inftreaza oameni.Castiga contracte.Pupilul Luci Pascu e dat deja șef la urmatorul concurs.Ghici unde?

  Reply
 2. Stimate domnule consilier sa stiti ca numirile politice si pe interese personale au inceput si continua si in alte institutii ce tin de Consiliul judetean.
  Iar de vor continua vom spune adevaruri care dor pentru onoratii liberali.
  Dar si de la voi din PSD sunt unii care le fac jocul , totul numai pentru interesele si orgolille unora.
  De politica si politiceni, oricare sa stiti ca ni s-a facut lehamite, toti sunteti la fel, va vedeti numai de interese personale si de grup, la Ciolan, in rest ne mintiti mereu.

  Reply
 3. In sfarsit pot felicita pe un PSD-ist ! Are dreptate, mizeria de Vestea, urmasul lui Cancescu, a furat cu Udrea la Rasnov si acum o tot „abureste” cu aeroportul FANTOMA !!! Ar fi cazul ca, DNA Brasov, sa finalizeze odata dosarul penal aeroportul, precum si hotiile lui Vestea de la Primaria Rasnov !!! Ce dracu, suntem condusi numai de INFRACTORI ??? Ei, sunt f. multe alte infractiuni facute de Vestea, Gabor, Durna Ghe. ETC. Se pare ca, procurorii sant numai pe trepte …

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap