Promoții de 8 Martie la investigații de rezonanță magnetică la RMN Diagnostica

Promoții de 8 Martie la investigații de rezonanță magnetică la RMN Diagnostica

La început de primăvară, clinica RMN Diagnostica Brașov vine în întâmpinarea pacientelor- doamne și domnișoare- cu oferte speciale la investigațiile RMN.

Astfel, toate doamnele și domnișoarele care au o recomandare de la medic specialist pentru o investigație RMN și care vor suna numai în ziua de 8 martie pentru a face o programare la clinica RMN Diagnostica, vor beneficia de discounturi surpriză, acordate chiar în timpul apelului telefonic.

Discounturile acordate pot varia între 5 % și 100% și pot fi folosite la investigațiile RMN pentru întreaga lună martie, în perioada 01.03.2019- 31.03.2019.

RMN DIAGNOSTICA vine în întâmpinarea pacienților brașoveni, în cele două centre medicale din Brașov, cu SERVICII DE IMAGISTICĂ (REZONANȚĂ MAGNETICĂ- RMN), AMBULATOR, ECOGRAFII, ELECTROMIOGRAFII (EMG) , VIDEO-FIBROSCOPII ȘI ALTE INVESTIGAȚII DE SPECIALITATE, realizate de o echipă medicală echilibrată, alcătuită din medici cu vastă experiență în domeniu, dar și din medici tineri, cu entuziasm și pasiune pentru meseria lor.

Pentru informații, programări și alte detalii legate de investigații RMN, personalul RMN Diagnostica vă așteaptă la centrul de pe strada Prundului nr. 7-9 din incinta Spitalului de Neuropsihiatrie. Telefon: 0372 955 522

ORICÂND aveți un caz medical de rezolvat RMN Diagnostica este implicată în comunitate, pregătiă să ajute!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via