Casa Zurli, o nouă producţie marca Zurli despre educaţie prin joacă

Casa Zurli, o nouă producţie marca Zurli despre educaţie prin joacă

Gaşca Zurli ajunge, săptămâna viitoare la Brașov, în căutare de căsuțe și familii Zurli.

De data aceasta, cei mici vor învăţa cum să aprecieze lucrurile pe care le au şi să respecte casa şi regulile după care funcţionează bine orice familie din România. Primul exemplu, Casa Zurli!

Astfel, pe 26 martie, de la ora 19.00, la Complexul Lux Divina, sala Dacia, Gaşca Zurli îi invită pe toţi copiii din Braşov în Casa Zurli, cea mai veselă şi colorată căsuţă din lume. Cine vrea să intre în căsuţa Zurli trebuie să spună parola: Bucurie! Și uşa ei magică se deschide numaidecât.

Casa Zurli leste un spectacol care împleteşte armonios ideea că spiritul unei case se află în inimile celor care o locuiesc, că atunci când facem curăţenie în case facem curat şi în mintea şi sufletele noastre, că armonia este o muncă de echipă care implică fiecare membru al familiei. Iar atunci când reuşim să găsim echilibrul între toate acestea, viaţa noastră este mai frumoasă! Cea mai nouă producţie marca Zurli aduce cântece nou-nouţe prin care cei mici învaţă să fie responsabili, jucându-se.

Aflăm împreună cu Fetiţa Zurli şi prietenii din Gaşcă cum facem să trăim în armonie, pace şi iubire într-o casă, trecând peste micile tentaţii care ne fac să creăm haos. În Casa Zurli, fiecare are spaţiul lui de care se îngrijeşte şi are un rol foarte important, pe care se străduieşte să îl ducă până la capăt.

Alte articole:   Motociclete SMURD pentru ISU Brașov. Sunt dotate cu defribilator, oxigen şi trusă de resuscitare

Casa Zurli este plină de poveşti frumoase care abia aşteaptă să fie spuse, scrise cu grijă şi dragoste de Mirela Retegan. O producţie plină de culoare care aduce în prim plan valori importante pentru copii şi părinţi.

Primăvara aceasta, Casa Zurli îşi deschide uşa pentru cei ce îi trec pragul. Gaşca Zurli ajunge în lunile martie şi aprilie 2019 în 11 oraşe din România, în căutare de căsuţe şi familii Zurli.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos.

PREȚ BILETE

Categoria 2 – 45 lei

Categoria 1- 90 lei

Categoria VIP- 200 lei ( posesorii acestei categorii de bilet vor beneficia la finalul spectacolului de acces la întâlnirea specială cu Gașca Zurli )

INFORMAȚII BILETE – call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.