Laura Bărbulescu, nominalizarea Fundației Rafael la Gala Națională pentru Excelență în Asistență Socială

Laura Bărbulescu, nominalizarea Fundației Rafael la Gala Națională pentru Excelență în Asistență Socială

Într-o lume care își caută reperele și în care competența profesională este atât de des invocată, căutarea excelenței, promovarea și recunoașterea ei sunt esențiale. De aceea, Colegiul Național al Asistenților Sociali din România organizează în fiecare an o gală națională în cadrul căreia sunt premiați cei mai buni asistenți sociali ai momentului, oameni dăruiți și profesioniști care fac din meseria lor o pasiune.

De 12 ani în comunitate, loială oamenilor aflați în dificultate din cauza dizabilității și familiilor acestora, Fundația Rafael a crescut zi după zi, lună după lună, an după an, ajungând în prezent să asiste peste 100 de beneficiari în cadrul celor două centre de zi și cu sprijinul unui atelier protejat. O echipă inimoasă și profesionistă, având alături voluntari plini de devotament și de suflet și o întreagă comunitate, urmează visul celor care au pus bazele primului centru la poalele Măgurii și se preocupă de soarta copiilor și adulților cu dizabilități.

În această echipă a crescut profesional Laura Bărbulescu, cea atât de pasionată de domeniu încă din perioada studenției. Dornică să învețe și să fie de folos, Laura are o evoluție foarte rapidă și trainică spre competență. Astfel, la o vârstă foarte tânără, o vedem deja ca fiind un profesionist care îmbină priceperea cu entuziasmul, fiind unul dintre cei atât de iubiți și de apreciați specialiști, atât de beneficiari, cât și de aparținătorii acestora, de colegi, colaboratori și de toți cei cu care intră în contact.

Nominalizată de Fundația Rafael pentru premiul de Asistent social al anului din domeniul persoanelor cu dizabilități, Laura Bărbulescu (Iordache) este alegerea perfectă pentru excelență în asistență socială. Pentru ca juriul să aibă șansa de a  aprecia priceperea ei profesională, ea are nevoie de o situare pe unul dintre primele locuri în preferințele publicului. Avem, așadar, cu toții, ocazia de a-i spune Laurei că, prin ceea ce face pentru dragii noștri semeni cu dizabilități, este un specialist prețios, a cărui pasiune pentru munca socială este carte de vizită și o recomandare care se impune de la sine.

Votul pentru Laura și pentru ceilalți reprezentanți ai Brașovului la Gala Națională pentru Excelență în Asistența Socială poate fi dat până duminică seara, la ora 24, accesând link-ul http://poll.cnasr.ro/poll/3.

Loading...
  1. PETRUT DOINA ELENA 24 februarie 2019, 9:20 PM

    Votez Laura

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap