Primăria Brașov pregătește modernizarea a trei străzi din oraș

Primăria Brașov pregătește modernizarea a trei străzi din oraș

Trei străzi din spatele Benzinăriei Rompetrol de pe Calea București ar urma să fie modernizate anul acesta, iar o alta ar putea fi amenajată în zonă.

Săptămâna trecută Comisia de Circulație și Urbanism din cadrul Primăriei Brașov a dat aviz favorabil, studiului de fezabilitate întocmit de o firmă pentru modernizarea celor trei străzi.

Este vorba despre străzile Aurel Marin, dr. Liviu Câmpeanu și Augustin Bunea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor se va face după ce situația juridică a terenului va fi clarificată.

Toarcea a mai precizat că în conformitate cu PUZ-ul, mai este prevăzută amenajarea unei noi străzi în zonă, care ar trebui să pornească din giratoriul de la Selgros, apoi pe lângă spălătoria auto și să ajungă în strada Aurel Marin cu continuare spre Poienelor.

Deocamdată, este vorba doar de un proiect întrucât terenul este privat.

Foto: arhiva/bihorstiri.ro

Loading...
 1. Cetateanul obisnuit 12 februarie 2019, 12:37 PM

  Dar oare cand se va ocupa Primăria de siguranța în trafic, vede cineva ce se întâmplă cu traficul rutier?!
  Sa mergi primare, ca de asta esti platit din banii nostri si vezi cum circula autobuzele la care ai marit biletul, dar mergi pe ascuns, mascat, nu cu lingaii langa,mergi pe strazile din Brasov, Tractorul, vezi ce luminate sunt??! aseara a mai fost un accident pe Buzesti. Pe Branduselor, zona chioscuri vezi cum circula si parcheaza aiurea, daca sunt semaforizate trecerile si vopsita zebra? La intersectiile mari si mici, dupa sensuri giratorii, vitezomanii,, cine in supravegheaza?/
  De cenu puneti ca in Occident, radar si supraveghere pt depasire aiurea, neacordare libera trecere, pietoni si sa le dati o amenda grasa si apoi suspedare de permis/? de ce nu faceti nimica concret. Cand va fi normalitate in brasovul asta??
  E crima, de nu esti atent si cu reflexe bune, te ia in plin, nu este deloc siguranta rutiera, dar noi insistam cu reparatii , eventual un nou sens giratoriu, ceva/?
  asa ,nimica.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap