Nigerienii din Cristian

Nigerienii din Cristian

Doi jucători de naționalitate nigeriană sunt „în teste” la C.S. Inter Cristian. Ei sunt în România încă din anul 2011 și au venit în România pentru a-și face studiile. Amândoi sunt în ultimul an la ,,master”, la inginerie avansată in industria offshore de petrol și gaze, pe care îl vor termina în iunie.

ADUEZE EMMANUEL WERIDONGHA, jucător în vârstă de 24 de ani, este născut la data de 12.02.1995. Poate să joace mijlocas dreapta, mijlocas central, mijlocaș stânga și vârf împins. Ultima oară a jucat în Liga a IV-a București, la Romprim București.
SUNDAY PRINCE AKPOS – jucător în vârstă de 26 ani, născut la data de 14.10.1993. Poate să joace mijlocas dreapta, mijlocas central, mijlocaș stânga și vârf împins. Ultima oară a jucat în Liga a IV-a, la Gloria Albești, în județul Constanța, unde în sezonul 2017-2018, a marcat nu mai puțin de 19 goluri, iar acum, în acest sezon, a marcat 7 goluri.

„Cei doi jucători, au luat legătura cu mine, prin intermediul colaboratorilor mei din Republica Nigeria, unde deja, încă din anul 2013, clubul pe care îl conduc, C.S. Blue Angel Cristian-Brașov, avem contracte de colaborarea cu 5 academii din Nigeria, iar pe lângă acestea, mai avem încă două colaborări cu academii similare din Coasta de Fildeș și Senegal. În data de 9.02.2019 i-am adus în teste și au evoluat în jocul amical dintre C.S. Inter Cristian și echipa de Liga V din județul Covasna – Aita Mare, echipă antrenată de Neamțu Petre”, a declarat pentru newsbv.ro Claudiu Cernat, presedintele la CS BLue Angel Cristian.

Echipa din Cristian a fost dezafiliată abuziv de FRF, spune Cernat, din cauză că l-a susținut în campania electorală premergătoare alegerilor pentru presedintele F.R.F.pe Ionut Lupescu. La ora actuală, clubul se judecă cu Federțaia Română de Fotbal, având dosar pe rol la Curtea de Apel București.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap