Handbal: Parcurs excelent pentru juniorii 3 de la ACS Transilvania

Handbal: Parcurs excelent pentru juniorii 3 de la ACS Transilvania

După un sezon regulat perfect, cu 10 victorii din tot atâtea meciuri, juniorii 3 de la ACS Transilvania Brașov continuă evoluțiile foarte bune și în Grupa 3 Valoare a Campionatului Național.

Handbaliștii antrenați de Titus Donosa au învins pe Sporting Ghimbav, în deplasare, scor 40-21 (21-4), succes care cumulat cu cel de la Reșița, din etapa inaugurală, urcă formația brașoveană pe primul loc al clasamentului, cu un golaveraj de 71-40.

„A fost un joc la discreția noastră, pe toată durata sa. În prima repriză poarta noastră a funcționat excelent, Teodor Zaharia meritând toate laudele pentru evoluția sa. A apărat «din toate încheieturile». În a doua parte am rulat tot lotul, pentru ca toți băieții să fie în priză pentru ceea ce ne așteaptă în continuare. Luăm lucrurile pas cu pas, iar obiectivul nostru clar este acela de a ajunge la turneul final, în primele opt echipe din țară. Ar fi un lucru extraordinar, mai ales că ne aflăm la prima participare în acest sistem al Campionatului Național. Ne dorim mult să readucem handbalul masculin brașovean în prim plan”, a spus Titus Donosa, antrenorul juniorilor 3 de la ACS Transilvania.

Următoarea partidă a echipei antrenate de acesta va avea loc la începutul lunii martie, când, în primul meci acasă, va întâlni pe CSȘ Făgăraș.

Alte articole:   Aproape 60% dintre pacienții infectați cu coronavirus, la Brașov, s-au vindecat
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.