Vești bune pentru zărneșteni: Trei medici specialiști au venit la spitalul orășenesc

Vești bune pentru zărneșteni: Trei medici specialiști au venit la spitalul orășenesc

Investițiile pe care le face Primăria, cu fonduri europene, pentru modernizarea Spitalului din Zărnești (amănunte AICI), au avut ecou și în rândul medicilor, care, iată, au decis să lucreze la această unitate medicală.

Ca reprezentant al comunității, unul dintre obiective a fost acela de a avea în Zărnești serviciilor medicale decente, ca oamenii să nu mai fie nevoiți să meargă la Brașov sau în alte colțuri ală țării. De aceea, ne străduim să facem investiții pentru a oferi condiții cât mai bune atât pacienților, cât și medicilor, precum și achiziționare de echipamente medicale cât mai performante. Pentru noi este o mare bucurie că medici de valoare au ales să vină la Zărnești”, a precizat pentru newbv.ro primarul Alexandru Igrișan.

Astfel, începând cu data de 1 februarie 2019, în cadrul spitalului Dr. C.T. Spârchez Zărnești își desfășoară activitatea încă trei medici cu specialitate în chirurgie generală, cardiologie și ORL.

În cadrul Compartimentului de Chirurgie generală al spitalului, dr. Rita Anghel este medic primar chirurgie generală, are 28 de ani de vechime in specialitate, absolventă a Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara. A facut rezidentiatul de chirurgie generala la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca), si dupa sustinerea examenului de medic specialist in anul 1994, s-a angajat in acest spital. A devenit medic primar chirurgie generala in anul 1998 si de-a lungul timpului a obtinut competente de: chirurgie laparoscopică, chirurgie oncologică și homeopatie clinică și etică medicală, fiind un om de baza al Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca), în Chirurgia de Urgenta si Trauma. In anul 2003 a devenit Doctor in Stiinte Medicale cu teza Actualitati in Terapia Pseudochistului de Pancres, sustinuta la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti. Este interesata actualmente si de Chirurgia peretelui abdominal pentru specializare efectuand cursuri la Strasbourg si Bucuresti. Personal este pasionata de desen si calatorii.

Alte articole:   Accident pe DN13, între un TIR și un autoturism

Dr. Aurelia Rusu este medic specialist ORL. A absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Transilvania Brasov. A facut un Master de Managementul Infectiilor Nosocomiale in cadrul aceleiasi facultati si universitati. In 2014 a inceput un rezidentiat de Farmacologie clinica La Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca) si din 2015 rezidentiat de ORL la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, obtinand titlul de medic specialist ORL in 2018. Este interesata profesional de patologia ORL a adultului si copilului, Audiologie, Foniartrie, Patologia Glandelor salivare si vertij.

Dr. Georgiana Silvia Dumbravă este medic specialist cardiologie din 2018. A absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Transilvania Brasov si rezidentiatul de cardiologie la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov. Are o competenta in Ecocardiografie transtoracica si pe langa acesta se mai preocupa si de ecografia vasculara. Este pasionata de calatorii si fotografie.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.