Veştea: Bugetul României ne duce în imposibilitatea de a mai dezvolta proiecte de infrastructura

Veştea: Bugetul României ne duce în imposibilitatea de a mai dezvolta proiecte de infrastructura

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, susţine că bugetul României, așa cum este el prezentat acum, pune administraţiile publice judeţene şi locale în imposibilitatea de a mai dezvolta proiecte de infrastructura sau orice fel de proiecte!

„Prin trecerea către Consiliile Judeţene a plății tuturor serviciilor sociale, Guvernul ne ia posibilitatea de ne mai gândi la investiții în infrastructură, ne condamnă astfel la a rămâne codașii Europei pe toate planurile! Alături de colegii mei de la Alba, Sibiu și Suceava am cerut modificări la bugetul judetului nostru, constând în: amendarea articolului nr.6 alin.(5) lit.a din proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2019 în sensul majorării sumei alocate pe locuitor/an pentru județe de la 400 lei la 500 lei precum și majorarea plafonului de 250 milioane lei/an/județ la 300 milioane lei/an/județ, pentru asigurarea unui buget de funcționare și corelativ, suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor loacale în anul 2019 – anexa nr. 7 la Proiect”, scrie Veştea pe pagina oficială de Facebook. 

Preşedintele CJ Braşov sune că mai speră ca Guvernul să înțeleagă până la urmă că dezvoltarea României este prioritară și că „este imperios necesar ca banii românilor să fie cheltuiți chibzuit, nu aruncați către clienții politici ai PSD-ALDE! Sunt alături de colegii mei, președinti ai Consiliilor Județene proveniți din PSD și îi compătimesc pentru că nu pot apara interesele propriilor cetățeni!”

Loading...
  1. Și care ar fi problema? Au asistații de bugetari salarii duble față de cei ce muncesc? Se dau pensii ,,speciale”? Se dau. De ce nu v-ați revoltat atunci când s-au inițiat aceste ticăloșii? De unde credeați că vor veni banii? Vor pica din cer?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via