Administratorii de imobile, obligaţi să deţină un curs de specializare în domeniu

Administratorii de imobile, obligaţi să deţină un curs de specializare în domeniu

Camera de Comerţ şi Industrie din Braşov organizează un curs destinat persoanelor cu funcţii de administrator imobile.

Certificatul de calificare pentru această profesie este obligatoriu  pentru cei care administrează clădiri sau ansambluri rezidenţiale.

Cursul are ca scop principal diminuarea numărului de erori ce pot apărea din cauza unei administrări defectuase. Preţul pentru pregătirea de specialitate este de 1.550 de lei.

,,Este o premieră datorită Legii nr.196/2018 toţi administratorii de imobile sau administratori de bloc vor trebui să aibă un asemenea curs, altfel, nu vor mai putea exercita această profesie. Este o oportunitate şi pe piaţa muncii astfel încât şi cei care doresc în viitor să practice o asemenea profesie au acum ocazia să se califice în acestă meserie’’, a declarat Adrian Rogoz, consultant formare CCI Braşov.

Înscrierile se fac în luna februarie, iar în martie va începe pregătirea. Cursul se desfăşoară pe o perioadă de şase luni. În Braşov sunt peste 1.500 de asociaţii de locatari şi aproximativ 1.000 de persoane care au funcţia de administrator de bloc.

 

Loading...
  1. Subsemnatul Mihai Moldovan, formulez urmatoarea : PLANGERE PREALABILA, impotriva administratorului Mocanu Vasile, pt. incalcarea Legii nr. 50/1991 rep. si multor alte fapte penale . De cc. 4-5 ani, acest individ, impreuna cu instalatorul ilegal , numit Costel, angajat la UM Vanatori de munte Brasov, au legat de la ghena de gunoi, unde e un „furtun” mereu cu apa calda, au montat un robinet, urmand conducta izolata la et. 5 ! Au spart ilegal zidul de rezistenta la ap. 93 , sc.C unde locuieste Predoi Silvia . Practic, apa calda de la CET Brasov, intra in apartamentul el ! La et 4, ap. 89,sc.C , sub ea , locuieste Papaluca Ghe., iar la et.3 sub ei , lucuieste administratorul Mocanu Vasile, la ap. 85, sc. C . Nimeni n-are acces in apartamentele lor . Mocanu, un mincinos si escroc notoriu, afirma ca. sunt conducte de aerisire ??? Practic, noi le platim apa calda si caldura !!! Sa nu mai zic de zugraveli facute acum, fara nici o baza legala, adica FARA aprobarea Asociatiei de ROPRIETARI. . Presedintele Asociatie, Radu Gavrila, locuieste la sc. C, ap.80, nu face absolut nimic, la fel ca d-na Elekes,de la sc. B. ap. 59 , cred ca este Cenzor. Nici unul de la conducerea Asociatiei de proprietari Victorie nr. 3, nu declara veniturile la ANAF Brasov ! Blocul este plin de chiriasi , chiar si o mini pensiune la sc. A, toti fara forme legale . Cine reclama la Asociatie, primeste raspuns de „doi” bani ; cam toti care au reclamat, au decedat, unii fiind in varsta . In consecinta, va rog sa luati masurile legale si, eventual sa sesizati in limita competentelor si alte organe, in special pentru un Audit la asociatia in cauza . Va multumesc, Mihai Moldovan 17.07.2019 Mentionez ca, aceasta Plangere prealabila, a fost transmisa catre Politia Locala Brasov catre DIICOT Brasov, DNA Brasov si ANAF Brasov .

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via