Incendiu la o casă în Purcareni

Incendiu la o casă în Purcareni

Pompierii militari au fost alertaţi în jurul orei 11.30 să intervină pentru stingerea unui incendiu în satul Purcareni  comuna Tărlungeni.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgenta Brașov, căpitanul Ciprian Sfreja, a precizat ca este vorba despre un incendiu care a cuprins acoperișul unui imobil.

S-au deplasat 3 autospeciale cu apa si spuma, serviciile de voluntari din Tărlungeni și Săcele, o autoscara si 1 echipaj SMURD, care a dat primul ajutor pentru doua persoane care au făcut un atac de panica.

Au ars acoperisul si mansarda locuintei pe o suprafata de aproximativ 300 mp.

„La fata locului a intervenit si o echipa de la Electrica pentru intreruperea alimentarii cu energie electrica. In zona nu existau hidranti, astfel s-a procedat la alimentarea tip naveta a autospecialelor, fiind nevoiti sa parcurgem aproximativ 2 kilometri pana la cea mai apropiata sursa de alimentare. S-a format un dispozitiv perimetral si s-a intervenit pe toate laturile constructiei. Casa era construita din lemn, favorizând astfel dezvoltarea si propagarea incendiului. Am reușit localizarea incendiului inainte sa se extinda si la alte locuinte”, a precizat Sfreja.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via