Raliul organizat de Autoblic debutează în 2019 pe clasicul traseu brașovean din cartierul Bartolomeu

Raliul organizat de Autoblic debutează în 2019 pe clasicul traseu brașovean din cartierul Bartolomeu

70 de concurenți sunt înscriși și se vor duela pentru premiile puse în joc, în cele 4 clase și 6 grupe, la start fiind acceptate atât mașini neînmatriculate, cât și piloți licențiați minori. Etapa din cartierul brașovean Bartolomeu va avea două manșe de concurs și una de antrenament.

Ambasadorii etapei brașovene vor fi Paul Țurcanu, pilot de raliuri și de viteză în coastă legitimat al clubului Auto Blic și administrator al companiei brașovene KONVEKTA, partener tradițional al proiectului Promo Rally TOTAL powered by SDS – SAFE | driving school și de pilotul SDS Rally Team, Vlad Teodor, cel care aleargă cu un spectaculos BMW 328i în campionatele naționale de raliuri și viteză în coastă. Ambii piloți vor fi la start cu automobilele de concurs și vor evolua demonstrativ.

De asemenea, cei prezenți vor putea participa la o tombolă cu premii diverse, între care cursuri de conducere defensivă, un weekend de drive test cu o mașină Țiriac Auto, o cină romantică la Restaurant Altitude din Poiana Brașov, vouchere pentru simulatorul auto profesional, Racing Sim sau vouchere pentru analize medicale oferite de Laboratorul medical Sfânta Maria.

Înscrierile vor începe în ziua concursului, joi, 20 ianuarie, la fostul Stadion Municipal.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via