Syda și Becali, la un pas de bătaie în Poiana Brașov

Syda și Becali, la un pas de bătaie în Poiana Brașov

Un scandal monstru a avut loc în Poiana Brașov, de Sărbători. Fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu (Syda), a fost la un pas de a se bate cu patronul FCSB, Gigi Becali.

Evenimentul violent a avut loc cu doar două zile înainte de Revelion, într-un renumit hotel din Poiană. La un moment dat, boss-ul de la FCSB s-a dus la masa unde stătea Syda pentru a lua un scaun, și din câte se pare că în momentul când l-a recunoscut, Gigi Becali nu s-a putut abține și a avut o replică acidă la adresa acestuia.

Potrivit martorilor, scandalul dintre cei doi a început după ce Becali i-a replicat lui Syda: ”Dacă fostul tău socru dădea amnistia când trebuia, eu nu stăteam atâta timp în închisoare”.

Imediat după ce a auzit asta, Syda a sărit la bătaie și cei doi au fost cu greu calmați de cei din jur, scrie CanCan. După ce „Războinicul Luminii” a fost umilit în public de ex-ginerele lui Traian Băsescu, Fane Dediu, bodyguardul lui Gigi Becali, a jurat că o să-i spele rușinea patronului. Acesta i-ar fi transmis lui Bogdan Ionescu faptul că o să-i aplice o serioasă corecție atunci când o să-l întâlnească

„Eu îl bat cu o mână pe „Syda”, nu-mi trebuie două mâini. Dacă vreau, îl bat chiar cu mâna lui. După acest incident, „Syda” a şi plecat şi i-am dat interzis să mai stea în Poiană. I-am zis: ‘În Poiană nu mai stai. A şi plecat şi n-a mai venit nici să facă Revelionul la Teleferic. Nu mai zic de „Syda”, un maimuţoi, mă bătea el pe mine…Nu am avut niciun bodyguard„, a declarat Becali la România TV.

Alte articole:   BAC 2020. Cum se echivalează probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.