Persoană decedată în timpul unei curse în taxi

Persoană decedată în timpul unei curse în taxi

Incident mai puțin întâlnit în Brașov, unde o persoană a decedat în timp ce se afla în taxi. Șoferul a primit comanda din cartierul Noua, iar destinația esta Onix.

Când a ajuns la destinație, taximetristul și-a dat seama, cu stupoare, că i-a murit clientul…  La fața locului au ajuns un echipaj de la Poliție, specialiștii de la criminalistică și unul de la jandarmi.

„Barbatul decedat in taxi avea 68 ani si era domiciliat in municipiul Brasov. In continuarea cercetarilor s-a dispus ridicarea si transportarea cadavrului la Serviciul Judetean de Medicina Legala Brasov in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei reale a decesului. Politistii efectueaza verificari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cauza decesului.

Loading...
  1. Dar jandarmii ce cautau acolo? Au venit sa faca ore suplimentare sau primesc bonificatii de deranj doar asa ca sa aiba salarii mari? Ca e cam dubios cum una, doua la orice apar jandarmii. Stat politienesc ?Ca eu in naivitatea mea nu cred ca s-au dus cu speranta ca poate, poate or sa dea un pulan si un jet de gaz la careva.
    Sau sa taie vreo amenda. Aaaa, m-am prins. Cineva trebuia sa care cadavrul. Si ghici cine? Slugile lui dragnea, nu?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via